Wandeling met honden 

TIJDELIJK GESTOPT !!! 

Leuk dat je interesse hebt in de wandeling met de opvanghonden!

Jouw hulp bij de wandelingen is heel zinvol, omdat je helpt met het socialiseren van onze opvanghonden, ter voorbereiding op een adoptie. We zijn heel blij met alle hulp tijdens de wandelingen. De honden genieten onwijs van het uitje, dat zal je straks zelf ervaren. Ook is dit een leuke manier om de honden te leren kennen als u geïnteresseerd bent in adoptie.

We spreken af bij de ingang van de Struisvogelfarm. Je rijdt de weg in bij de Aloë plantage (er staat een gekleurd foto bord) deze weg rij je helemaal uit tot het ingangsbord van de Struisvogelfarm, in de berm kan je ons opwachten.
Wij komen last minute aangereden in een blauwe Pick-Up (+ trailer) met de honden, we kunnen niet wachten/stilstaan vanwege de hitte voor de honden. Hou daarom ruim rekening met file onderweg, zodat je zeker op tijd (liefst eerder) klaar staat op de afgesproken plek. Als wij komen aanrijden met de honden, kan je ons volgen met je eigen auto. Vanuit het strand beginnen we aan de wandeling.

In de tijd dat je staat te wachten, kan je alvast stevige schoenen aantrekken die nat mogen worden. Slippers zijn niet geschikt. Als je geen stevige schoenen hebt, kan je van ons voor €2,50 laarsjes huren van maat 29 tot maat 45. Neem een flesje water mee in een handig tasje, zodat je handen vrij zijn tijdens de wandeling. Smeer jezelf voorafgaand aan de wandeling flink in met zonnebrand, een petje is ook fijn! 

De socialisatie wandelingen zijn ‘gratis’ maar een donatie is natuurlijk altijd heel fijn!
Je mag koekjes, blikvoer, speeltjes, luiers voor Bowie (kruidvat maat 6), manden, handdoeken, een zak voer etc. meenemen, financiële steun is fantastisch voor de openstaande dierenarts- en voer rekeningen. Een donatie is geen verplichting.

Laat vooraf weten met hoeveel personen je komt, dan weten wij hoeveel honden mee kunnen gaan wandelen. Als er kinderen meegaan of mensen slecht ter been laat dat vooraf weten, dan passen wij de wandeling aan en/of plannen we gemakkelijke honden of geen hond in.

Kom je niet? Laat dit tijdig aan ons weten (minimaal 1 uur) voorafgaand aan de wandeling! Anders moet de hele ploeg (10 tot 20 honden) zonder wandeling terug naar huis, omdat we geen hond(en) zonder toezicht, alleen achter kunnen laten in de trailer. Dit is een grote teleurstelling voor de honden, omdat ze de wandelingen erg leuk vinden.

Eigen honden van thuis kunnen helaas niet mee wandelen, dat zorgt voor te veel onrust bij onze opvanghonden.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je hieronder aan!