Kira

April 2021 

 

Foto's van lieve Kira tijdens het spelen op de vlakte.

Ze is gek op knuffelen! Ze weet ons altijd te verleiden voor een aai over haar bol. 

5 februari 2021

Kira is onderzocht door de dierenarts, ze is extreem dik  geworden in een korte tijd.  Ook heeft ze de afgelopen tijd een vette, ruwe vacht gekregen.

 

Haar gebit is goed, ze mag een half jaartje overslaan. 


Tamara vermoedde een schildklier probleem. Aan de hand van verschillende bloedtesten blijkt inderdaad een schildklier probleem. Ze krijgt nu dagelijks medicatie. Over een maand gaan we de T4 weer bepalen en ook kijken of de PLT weer normaal is. 

Kira blijkt een zorgenkindje! We zijn blij haar hierin te kunnen begeleiden en helpen. Ze is het zo waard, de schat! 

Informatie lezen over Hypothyroidie bij de hond

 

December 2020

 

Ze dol op eten en inmiddels een hond met een maatje meer! 
Kira eet de helft van wat haar tuingenoten, Makker en Solovino eten.

 

Binnenkort een medische check voor Kira 

April, 2020

 

Deze lieve dame was een verassing tijdens een vangactie bij Sint Jorisbaai. Op een ochtend zat dit hoopje opgerold in de vangkooi. Zonder twijfel hebben we haar een thuis gegeven bij Pippi's. Kira heeft veel pups gehad haar tepels hingen onder haar buik. Ze lijkt veel te hebben meegemaakt.

 

Ze is onzeker en angstig naar nieuwe mensen toe, ze laat zich wel aaien door haar vaste verzorgers. Ze is een typehond wat de confrontatie uit de weg zal gaan en eerder wegkruipt in een veilig huisje waar ze graag slaapt.  Ze is ontzettend lief en zal geen vlieg kwaad doen, ze moet nog wel uit haar schulp komen bij een nieuw gezin.


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.