Aanmelden openstaande vacatures

 

Super leuk dat je interesse hebt in een stage, vrijwilligerswerk of een baan!

Als vrijwilliger kun je doorgroeien naar een betaalde baan! 

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste dierenvrienden om ons team te komen versterken.

Bekijk onze openstaande vacatures. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Durf jij een stap in het diepe te zetten en je passie voor dieren te laten zien?

 

Wij werken bij voorkeur met  verzorgers voor langer termijn. Op deze manier zijn er weinig prikkels voor de dieren en ook kan jij helemaal landen op de opvang en vol focus aan de slag gaan. 

 

Bij Pippi's leer je met structuur werken en is er altijd een duidelijke taakverdeling. Na een korte inwerkperiode van minimaal een week, ga je zelfstandig aan de slag met je eigen werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent.  Ons planningsysteem ''Trello'' is onze beste vriend. Hier worden uitgebreide taakverdelingen, werkinstructies en overzichtslijsten in weergegeven. Elke vrijwilliger kan de informatie ten allen tijden inkijken en geeft het overzicht en een duidelijke verdeling van de zorg voor de dieren. 

Samen met het team te staan voor de dieren in nood!

 

Na het invullen van het formulier, gaan we samen kijken welke taken het beste bij jou past. We maken vooraf doelen voor de geplande periode en gaan voor jouw persoonlijke groei. Er zijn altijd ontzettend veel mogelijkheden als je met passie en plezier meedraait binnen het Pippi's team! We zoeken energieke mensen die het leuk vinden om in een uitdagende werkomgeving te werken en bruisen van de goede ideeën! 

 

Adem jij dierenliefde en kan je geen genoeg krijgen van het helpen van hulpeloze dieren in nood? 

Meld je aan als stagiair, vrijwilliger of vaste kracht. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

 

LET OP: Het is alleen mogelijk voor volwassenen ouder dan 18 jaar. We werken met getraumatiseerde dieren en het inwerken kost veel tijd, waarin wij met liefde investeren!

 

Lees ook: de meest gestelde vragen 

Wij verheugen ons op jouw sollicitatie!