Kirsten T

Hoi, ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Kirsten Tuijp, 19 jaar oud en ik kom uit Schiedam. Mijn hobby’s zijn onder andere muziek, social media en schrijven. Ik doe dan ook de opleiding ‘mediaredactiemedewerker’ aan het Da Vinci college in Dordrecht.

Sinds begin februari 2023 ben ik aan de slag als marketing stagiair bij Pippi’s. De komende vier maanden ga ik zoveel mogelijk content maken om bij te dragen aan de grote missie van de stichting.

Als kind was het altijd al een droom van mij om naar een warm land te gaan met witte stranden en palmbomen. Dat deze droom nu uitkomt, en ik het ook nog eens kan combineren met school én mijn passie voor dieren is natuurlijk super bijzonder.

’S Ochtends van 07:00 – 12:00 zijn we allemaal hard aan het werk, maar de middagen is er alle tijd om het eiland te ontdekken of om zoals ik, te genieten van de zon op één van de supermooie stranden.

Ik heb enorm veel zin in de aankomende tijd! Dit gaat een hele unieke ervaring zijn die ik nooit meer ga vergeten.

Lijkt het jou nou ook heel gaaf om tijdelijk te wonen op het prachtige Curaçao en tegelijkertijd iets te betekenen voor de stichting? Pippi’s heeft altijd plek voor stagiairs. Neem contact op! Zie de link hieronder om je aan te melden.