Vacatures

Pippi's is een snel groeiende stichting met een grote missie. Wat Pippi's uniek maakt is de grote focus op het dierenwelzijn in combinatie met efficiënt strijden voor de thuisloze, afgedankte dieren . 

Wij zijn al jaren succesvol dierenredders en creëren hun aller mooiste leven. Het rescuecenter is een paradijs op het zonnige eiland Curacao. Waar veel dierenleed schuilt gaat naast het toerisme. Geven en werken vanuit je hart. Op deze pagina kom je meer over onze stichting te weten. Ben jij een harde werker, heb je een groot hart voor dieren. Misschien staat er op dit moment wel een perfecte vacature open voor jou! Hieronder vind je de openstaande vacatures. 


KLUSHULP  

 

Vanwege veiligheid voor de dieren kunnen sommige reparaties nou eenmaal niet te lang wachten.

Het gaat om klussen die een halve dag, tot een week duren of zelfs eenmalig zijn.

Je kan naast vrijwilliger zijn ook in vast dienstverband of als zelfstandige helpen met het terreinonderhoud. Het rescuecenter is enrom groot en daardoor dagelijks veel kluswerk te doen. 

 

Heb jij twee rechterhanden en je kan helpen met klussen. Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Klik op onderstaande Button en meld je aan bij het team!

 


ERVAREN PAARD EN EZEL VERZORGER 

Wij zijn opzoek naar een allround paarden verzorger met hart voor de paarden/ezels en die van aanpakken weet. De voornaamste werkzaamheden zijn hooi voeren, uitmesten, poepscheppen, hoeven natuurlijk bekappen (alles kan je leren) en terreinonderhoud. Bij voorkeur iemand met twee rechterhanden, zodat je kan helpen met klussen. 

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 

NANNY EN SCHOONMAAKSTER

 

Wij zoeken een extra hulp in huis voor schoonmaakwerk.

Ook zal jij  Vegan maaltijden bereiden voor de vrijwilligers. 

 

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken. Je werkt met passie, en vind het leuk om te poetsen is in huis. Jij bent Trots op je werk en kookt met liefde voor het hele team. 

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


HONDEN AU PAIR 

 

Jij zorgt voor de huishonden die binnen wonen of tijdelijk logeren/revalideren. Je ruimt de ongelukjes. Staat altijd klaar om even te spelen, knuffelen of geruststellend steunen wanneer daar behoefte aan is bij de dieren. 

 

Jij bent gastvrouw, lief en zorgzaam. Je zorgt voor een schoon en opgeruimd huis.

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


HONDEN ENTERTAINER 

 

Wegens uitbereiding van ons Dierenhotel zijn wij per direct opzoek naar een medewerker voor onze honden uitlaatservice momenteel voor de maandag en de vrijdagen. In de toekomst willen we uitbreiden naar meerdere dagen.

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


MANAGEMENTASSISTENT BIJ DIERENOPPAS & PIPPI’S OPVANG CURAÇAO

 

Jij als managementassistent zal de rechterhand zijn van Tamara, jij ondersteunt met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Jij neemt zoveel mogelijk werk uit handen met veel uiteenlopende taken.

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


HOOFD DIERVERZORGER

 

Heb je ervaring en leergierig en wil in het Dierenoppas en Pippi team.

Jij bent verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van onze dieren. Tijdens de verzorging ben je in staat om medische afwijkingen te signaleren en hier actie op te ondernemen in overleg met onze dierenartsen. 

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


SOCIALE MEDIA / CONTENT MEDEWERKER 

 

Je beheert onze sociale media accounts (Facebook, Instagram en Youtube) en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van deze kanalen. Je schrijft posts, bedenkt content, fotografeert/ filmt/vlogt en houdt op deze manier onze sociale media levend.

Voor onze websites maak jij de content en verzorg je het foto- en videomateriaal en schrijft informatieve blogs. 

 

Klik op onderstaande Button en lees dan verder!

 


HONDENVERZORGER + DIERENHOTEL

 

Wij zijn opzoek naar een allround honden verzorger met hart voor de Hotelgasten en Westpointer (straathonden op Curacao).

 

Wil je weten hoe een dag als hondenverzorger er bij Pippi’s uit ziet, lees dan snel verder!

 

 


Doe wie je bent.

Spannendere dingen doen, maakt je juist zeker.


Werk vanuit je hart, en jouw passie.

Je kunt later terugkijken met een Trots gevoel…