Aanmelden openstaande vacatures

Super leuk dat je interesse hebt in stage of vrijwilligerswerk.

 

Liever een vaste betaalde baan? Dat kan! Jij hebt geruime ervaring en diepe inhoudelijke kennis? Je staat stevig in je schoenen? Je werkt liever met cowboys dan grijze muizen? Samen met het team, zorg jij voor veiligheid en de juiste begeleiding van de vrijwilligers en stagiaires.  Bekijk onze openstaande betaalde vacatures

Na 9 jaar ervaring kan ik (Tamara) je vertellen dat het leven op een rescue center intens is, voor Iedereen wanneer je komt helpen! Volgers zien het "leven" als een romantische droom, zoals een tijdschrift of tekenfilm. Ik kan je NU al vertellen, er komt veel poep bij kijken! Het is mega hard werken. Het zou erg eentonig zijn als we alle poepschep video's gaan posten op social media. 

Durf jij: 

Het RADICAAL anders te doen. Er vol in te staan.

BELANGELOOS te geven!

Samen met het team te staan voor de dieren in nood.Wij verzorgen met een klein team +85 dieren, vaak met gedragsproblemen en zeer stressgevoelig.  De dieren op het rescuecenter werken aan lichamelijk herstel en door gewenning krijgen ze weer vertrouwen! Ook runnen wij een Dierenhotel voor alle soorten huisdieren. 

 

Dagen vliegen voorbij, tijd is zeer kostbaar. De enige oplossing is efficiënt omgaan met de dagindeling. We beginnen al om 7.00 in de ochtend tot meestal 11.00 dan is het heet! De middag shift begint om 15.00 tot 19.00

 

De felle zon op Curacao is het hele jaar zeer intens, zeker om in te werken.

 

Voor de interne helpers:

Tussen de middag, eten we een gezamenlijke warme maaltijd, de leefruimtes schoon en fris houden, was draaien en genieten daarna allemaal van een welverdiende siësta in de studio's. Een mooi moment om te bellen met het thuisfront, Netflix kijken, een boek lezen of online (school)lessen volgen. Me time voor jou! Oja, we eten vegetarisch en zelfs het liefst Vegan. 

 

Gelukkig worden bij het idee dat je met honden in je bed slaapt.  En miauwende schattige katten bij je slaapkamer raam. Er lopen ook gekko's rond en soms een verdwaalde kakkerlak, muis, rat of duizendpoot. Leguanen komen niet naar binnen maar klimmen wel in de tuin. Ook vliegen er wilde parkieten rond, die je kent uit de kleine kooitjes. 

 

Wij werken met vaste verzorgers voor lang termijn. Op deze manier zijn er weinig prikkels voor de dieren, ook kan jij helemaal landen op de opvang en vol focus aan de slag gaan. Hiermee besparen we ontzettend veel tijd en stress.

 

Bij Pippi's leer je met structuur werken, er is altijd een duidelijke taakverdeling. Na een korte inwerkperiode 1 a 2 dagen, ga je zelfstandig aan de slag met eigen werkzaamheden. Waar jij verantwoordelijk voor bent. Trello is onze beste vriend, hierin hebben wij een uitgebreide taakverdeling, werkinstructies en overzichtslijsten. Elke vrijwilliger kan  de informatie ten allertijden inkijken, het geeft overzicht en een duidelijke verdeling van de zorg voor de dieren. 

 

Stap UIT je kop en kom werken vanuit je HART!

 

Na het invullen van het formulier, gaan we samen kijken welke taken het beste bij jou past. We maken vooraf doelen voor de geplande periode en gaan voor groei. Er zijn altijd ontzettend veel mogelijkheden, als je met passie en plezier meedraait binnen het Pippi's team!

 

We zoeken energieke mensen die gewend zijn om te werken. Bruisen van de goede ideeën! 

 

Als een dreamteam staan we sterk tegen dierenleed! Ook met feestdagen of een dag dat het hard regent of wanneer je minder fit bent dan op andere dagen. Elke dag in het jaar voorzien wij de dieren van eten, schone verblijven, onderhoud verblijven, medicatie en verzorging. Social media, zwemwandelingen, het huishouden, koken, wassen draaien kan ook niet blijven liggen, want het stapelt snel op! 

Adem jij dierenliefde en kan je geen genoeg krijgen van het helpen van hulpeloze dieren in nood?  Meld je aan als stagiair, vrijwilliger of vaste kracht. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

 

Let op, het is alleen mogelijk voor volwassenen ouder dan 18 jaar. We werken met getraumatiseerde dieren en het inwerken kost veel tijd, waarin wij met Liefde investeren!

 

Als diervriendelijk, natuurmens ben je hier helemaal thuis tussen de dieren!

 

Lees ook: de meest gestelde vragen 

Hopelijk tot gauw!Werktijden Stage/vrijwilligerswerk:

7 ochtenden van 7.00 tot 11.00 

7 middagen van 15.00 tot 19.00 

Koken en huishoudelijke taken, gebeurd buitenom de bovenstaande vrijwilligerstijden.!