Aanmelden stage of vrijwilligerswerk

Super leuk dat je interesse hebt in stage of vrijwilligerswerk. Wij zijn door de jaren heen selectief geworden in het aannemen van vrijwilligers.  Tijd is kostbaar en daarom gaan wij efficiënt om met de dagindeling. Wat hard nodig is met ruim 80 bijzondere dieren, soms met gedragsproblemen en vaak stressgevoelig!

Wij vinden het fijn om met structuur te werken en een duidelijke taakverdeling. Je werkt na een korte inwerkperiode zelfstandig op de opvang, met eigen werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent.  Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, als je met passie en plezier meedraait binnen het team!

Samen sterk tegen het dierenleed, betekent 7 dagen per week werken! Alle dagen in het jaar worden de dieren voorzien van eten, schone verblijven, medicatie en verzorging. Ook met feestdagen of een dag dat het hard regent. Adem jij dierenliefde en kan geen genoeg krijgen van het helpen van hulpeloze dieren in nood?  Meld je aan als intern stagiair of vrijwilliger. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

Let op, het is alleen mogelijk voor mensen ouder dan 18 jaar. We zoeken hulp voor minimaal 12 weken en uiteraard fulltime beschikbaar. We werken met getraumatiseerde dieren en het inwerken kost veel tijd, waarin wij met liefde investeren! 

Stagiaires of vrijwilliger verblijven intern omdat je dan redelijk vlot bent ingewerkt en op de hoogte blijft van alle veranderingen met betrekking tot de opvangdieren. Als natuur/dierenmens ben je hier helemaal thuis!

Werktijden Stage/vrijwilligerswerk:

7 ochtenden van 7.00 tot 11.00 

3 middagen van 15.00 tot 17.00