Contact


Heb je een vraag voor ons?

Voordat je contact met ons opneemt, willen we je vragen om eerst even bij de meest gestelde vragen te kijken. Wellicht vind je daar al het antwoord dat je zoekt! Ook vind je daar alle contactadressen van onze dierenartsen.

Belangrijke mededeling:

Op dit moment kan Pippi's opvang geen nieuwe dieren meer opnemen! 

Onze opvang zit overvol, en we moeten prioriteit geven aan de dieren die we al hebben opgevangen. We zijn druk bezig met het herplaatsen van gezonde dieren.

 

Wij begeleiden in de toekomst geen stagiaires meer. We werken alleen samen met verzorgers met jarenlange aantoonbare werkervaring in dezelfde sector.

 

We zijn verheugd om te delen dat de locatie eindelijk is aangekocht! In de komende tijd zijn we druk bezig met een grote schoonmaak- en opruimactie op het terrein.

 

Heb je geen reactie op je e-mail ontvangen? We begrijpen dat je misschien op een reactie wacht, maar we zijn momenteel extreem druk. We streven ernaar om alle e-mails te beantwoorden, maar het kan soms even duren vanwege onze zorg voor de bijna 100 hulpbehoevende dieren. Wees gerust en geduldig, we beantwoorden alle e-mails, ook al kan het even duren.

 

Bedankt voor je begrip en steun aan onze opvang!

Volg ons op Social media