Pippi's Donatie shop


Hieronder staan onze meest voorkomende producten of diensten. Van jouw gedoneerde bedrag kunnen wij deze producten en/of diensten bekostigen. Op deze manier weet je precies waar jouw geld aan besteed zal worden voor de dieren. Je ontvangt onderstaande producten en/of diensten niet zelf.


Help ons met voer voor onze dieren!

Wanneer jij doneert, bestellen wij vanuit Pippi's Opvang lokaal op Curaçao, met korting en laten de producten één keer per maand bij het rescuecenter bezorgen.

Blikvoer voor hond en kat

€ 5,00

Blikvoer voor hond en kat

€ 5,00

Al onze dieren krijgen een beetje blikvoer over de brokken. Dit is handig i.v.m. medicatie geven. Ook weten we dan zeker dat ze lekker en goed eten. 

Wij gebruiken voor zowel hond als kat, 2 blikken blikvoer per dag. Door ons te helpen kun je de honden en katten voor 3 dagen voorzien van blikvoer. 

Kattenvoer voor 5 dagen

€ 28,00

Kattenvoer voor 5 dagen

€ 28,00

Met 1 zak kattenvoer kunnen wij onze katten gemiddeld 5 dagen voeren.

Hondenvoer voor 3 dagen

€ 35,00

Hondenvoer voor 3 dagen

€ 35,00

Van dit bedrag kunnen wij 1 zak hondenvoer kopen waar wij de honden gemiddeld 3 dagen van kunnen voeren. 

1 pak hooi

€ 40,00

1 pak hooi

€ 40,00

Voor dit bedrag kunnen wij 43 kilo hooi voeren aan de paarden, ezels en stier. 

  • ruwvoer is het natuurlijke basisvoedsel van een paard, ezel en stier. 
  • kauwen op ruwvoer veroorzaakt speeksel dat mee doorgeslikt wordt en de aanmaak van maagzuur onder controle houdt. 
  • het verteren van ruwvoer veroorzaakt warmte. 
  • een paard dient minimaal 14 uur per etmaal bezig te zijn met eten.

Help ons zorgproducten te bekostigen!

Wist je dat je ons kunt steunen zonder extra kosten? Als je via onze Sponsorkliks pagina winkelt bij populaire webwinkels zoals bol.com, thuisbezorgd, booking.com, en meer, ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoopbedrag. Het mooie is dat jij hier niets extra's voor betaalt! Dus, voortaan al jouw online aankopen doen via onze Sponsorkliks pagina helpt ons enorm.

In Nederland hebben we een postadres, gevestigd in Rockanje. Van daaruit organiseren wij het transport naar Curaçao. Wil je weten wat ons postadres is? Stuur ons gerust een e-mail.

Wil je liever dat wij namens jou bestellen? Dat kan ook! Laat het ons weten wat jouw voorkeur heeft.

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao en heb je ruimte over in je koffer? Dan help je ons dubbel, omdat we dan transportkosten besparen!

Dank je wel voor je steun en interesse in onze stichting. Samen maken we een verschil!

Luiers Bowie

€ 15,00

Luiers Bowie

€ 15,00

Bowie kennen we allemaal, onze gehandicapte hond. Door zijn zenuwbeschadiging is hij deels verlamd en ook incontinent. Hij draagt luiers. Hij past alleen de Kruidvat luiers, maat 6 met plakstrips. 

Medical pet shirt Bowie

€ 20,00

Medical pet shirt Bowie

€ 20,00

Bowie kennen we allemaal, onze gehandicapte hond. Door zijn zenuwbeschadiging is hij deel verlamd en incontinent. Hij draag daarom luiers en om deze op zijn plek te houden draag hij een medical shirt maat Medium. We verschonen hem meerdere keren per dag en hij krijgt dan ook een schone romper aan

Slowfeeder fijnmazig, sterk en groot formaat voor de paarden/ezels

€ 49,21

Slowfeeder fijnmazig, sterk en groot formaat voor de paarden/ezels

€ 49,21

Groot onverwoestbaar Hooinet, X-Strong Slowfeeder, met sluitdraad. Paarden eten 18 uur per dag, doordat zij dit kunnen blijft de maag gevuld waardoor de kans op maagzweren erg verkleind worden. Dit hooinet kunnen wij vullen, zodat dieren 24 uur per dag naar zijn behoefte hooi kan eten. We besparen kostbaar hooi, omdat de dieren minder morsen. 


Halster en touw

€ 40,95

Halster en touw

€ 40,95

Halsters en lange touwen, stevige halstertouwen kunnen wij altijd heel goed gebruiken. Tijdens de zorg op het rescuecenter en voor de zwemwandelingen. Liefst roestvrijstaal vanwege de zoute lucht en het zwemmen in de zee. 

Maat: pony/cob 

Help ons medicatie en de dierenarts te bekostigen!

Medicijnen

€ 4,00

Medicijnen

€ 4,00

Hier kan je een donatie schenken voor onze meeste gebruikte medicijnen voor de dieren. Honden die lijden aan karpattenziekte beginnen standaard met een Doxycycline Kuur van 21 dagen, daarna doen we een bloedtest. Regelmatig verlengen we de kuur nog enkele keren tot de hond gezond is verklaard. Door de karpattenziekte en stof door droogte gebruiken we veel Oogzalf. De Curaclox wondzalf is magisch bij ontstoken wonden door de werking van penicilline

Preventiemiddelen

€ 30,00

Preventiemiddelen

€ 30,00

Hier kun je een donatie doen voor preventiemiddelen die wij gebruiken bij de dieren.

Honden die nieuw binnen zijn gekomen, krijgen standaard een Nexgard Spectra tablet en worden de volgende dag ook ontwormd. Elke maand worden alle honden behandeld met onze meest gebruikte producten: Milbemax, Prazitel, Drontal, Panacur & Milbactor.

Katten krijgen Stronghold. 

Prikjes!

€ 35,00

Prikjes!

€ 35,00

Voor deze verschillende bedragen kunnen wij de vaccinaties, chippen en bloedtesten uitvoeren. Je kunt zelf kiezen waarbij je wilt helpen.

Sterilisatie en Castratie

€ 50,00

Sterilisatie en Castratie

€ 50,00

Al onze dieren worden gesteriliseerd of gecastreerd. Dit kan veel problemen voorkomen en het voorkomt natuurlijk dat er meer pups komen. 

Hartworm behandeling

€ 250,00

Hartworm behandeling

€ 250,00

Voor dit bedrag kunnen wij een hond behandelen tegen hartworm. Help je ons mee de honden te genezen van hartworm? 

Hartworm is een van de meest levensbedreigende wormen. Doordat de wormen zich nestelen in en om het hart, gaat de functie van het hart achteruit. Door de wormen ontstaat er uiteindelijk een ontsteking en deze zorgt voor een verhoogde bloeddruk. Het kost het hart dus meer moeite om het bloed rond te pompen. Wanneer dit niet op tijd behandeld wordt, zal het dier komen te overlijden.

Heb je zelf al spullen voor ons? Neem dan een kijkje op onze lijst van spullen die wij goed kunnen gebruiken!