Vaste bewoners 

Het adopteren van een dier betekent dat je financieel bijdraagt aan de zorg en ondersteuning van een specifiek dier. Bij onze stichting bieden we de mogelijkheid om dieren op afstand te adopteren. Sinds 29 oktober 2012 hebben we al meer dan 2200 dieren opgevangen en verzorgd. Deze dieren verblijven permanent bij ons. Door een dier op afstand te adopteren, help je ons bij het bekostigen van de maandelijkse kosten voor dat specifieke dier, zoals voeding, water en preventieve zorg. Deze steun is van onschatbare waarde, aangezien wij als stichting niet alle kosten zelf kunnen dragen.

Ons adoptie-op-afstand programma biedt je de mogelijkheid om een specifiek dier te steunen, zoals een ezel, paard, kip, zwijn, haan, schildpad, hond of kat. Hoewel je één specifiek dier adopteert, komen alle donaties ten goede aan alle dieren die wij opvangen.

Je kunt kiezen voor een gedeeltelijke adoptie of een volledige adoptie. Als het geadopteerde dier komt te overlijden, wordt je adoptie overgedragen aan een ander dier dat jouw steun hard nodig heeft. We houden je natuurlijk op de hoogte van eventuele veranderingen in jouw adoptie.

Wil je meer informatie over een specifiek dier dat je wilt adopteren? Neem dan een kijkje op de pagina van onze dieren voor meer details. Jouw steun maakt een enorm verschil voor dieren in nood, en samen kunnen we een verschil maken in het tegengaan van dierenleed op ons prachtige eiland.