Help ons helpen

 

Pippi's Opvang is een officiële stichting op Curaçao. Wij vangen verwaarloosde, gedumpte, gehandicapte en mishandelde dieren op en zijn volledig afhankelijk van donaties en andere giften.

Hieronder lees je manieren om ons te helpen. Elke euro gaat rechtstreeks naar de dieren!

 


Hoe kan je ons helpen?

Doneer

Doneer eenmalig of word Baasje op Afstand. Ook bedrijven kunnen ons helpen, hier kan je daar meer over lezen.

Doneer eenvoudig 

Via de betaallink. Je kan het bedrag aanpassen en betalen met elke Nederlandse bank: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=ftBc1HkzmiDpUvyXlapeKuUWey73C3f6

 

Diervriendelijk zwemwandeling met de paarden en ezels

Boek nu alvast een zwemwandelingen met de paarden en ezels

Deel onze website / social media kanalen

Deel onze website / social media kanalen met zo veel mogelijk mensen! Zo krijgt de stichting meer bekendheid.

 


Op het Tropische eiland Curaçao, is het ook ellendig! Er zijn amper toeristen op het vakantie-eiland, daardoor raakte veel mensen werkloos. Als gevolg Kinderen met vreselijke Honger en Extreem veel Dierenleed.
Massaal worden dieren gedumpt. Uit wanhoop, gebrek aan liefde... we weten het niet precies. Wij van Pippi’s Opvang troffen de hulpeloze dieren aan, vaak bij de Sint-Jorisbaai. Einde van onze straat.
 
Ook Pippi’s Opvang was daar om te helpen, net als andere stichtingen op het eiland! Wij vangen momenteel 84 dieren op en hebben vele succesvol herplaatst, meestal in Nederland. Een warme gedachten te weten dat de dieren samen met het gezin genieten van een onbezorgd leven als huishond. Deze gedachten geeft ook vreugde en hoop op de toekomst!
 
Nu zitten wij als stichting in hele Hoge Nood, en vragen daarom 3 minuten van jullie tijd. Enkele dieren hebben medische zorg nodig voor het laatste stukje van herstel. Er moet een nieuwe container hooi besteld worden, het geld hebben we op dit moment niet!


HELP JIJ PIPPI’S !!

 

Jouw Bijdrage is goud waard, en maakt echt het verschil:

De zwaargewonde ezeltjes Steff en Starr, na een lange zorgelijke weg gelukkig hersteld. Letterlijk en figuurlijk bloed, zweet en tranen. Het zwaar getraumatiseerde paard Capricho, wat totaal geen vertrouwen heeft in de mens. Loslopende ezels zorgen voor ernstige auto-ongelukken maar ook extreme dierenleed.

 

De dag van de Noodmelding was de wond van Steff, minstens 4 maanden oud. Hij liep net als Starr los in een woonwijk, enkele kilometers van Pippi’s. Starr zijn wond was zelfs al 9 maanden oud. Hij had extreme doorligplekken op zijn lichaam, hij lag op een bouwterrein tussen bewoonde huizen.

 

Stel jezelf is voor hoeveel deze ezels hebben geleden maandenlang, zonder pijnstilling of medische zorg! Terwijl mensen toekeken... zonder actie te ondernemen. Behalve de twee helden die de melding deden voor de ezeltjes.

 


Ook zijn de gedumpte honden en katten druk bezig met herstel en socialisatie. Nog even en straks zijn ze helemaal gezond en klaar voor adoptie.

 

Deze zorg aan de opvangdieren is onmisbaar! ALLEEN met jullie hulp kunnen wij deze zorg bieden, samen sterk!

Dieren in nood krijgen een tweede kans bij Pippi’s, Help onze Stichting:

 

Doneer eenmalig

Via de betaallink. Je kan het bedrag aanpassen en betalen met elke Nederlandse bank:https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=ftBc1HkzmiDpUvyXlapeKuUWey73C3f6


Alvast ontzettend bedankt!