Help ons helpen

 

Tamara Nuijten heeft 10 jaar geleden de dieren rescue Pippi's Opvang opgezet op Curaçao die paarden, honden, katten, varkens, kippen en schildpadden redt. Nu dreigt het te moeten sluiten omdat de locatie te koop staat en de stichting niet genoeg geld heeft om het te kopen. Samen met jullie wil ik de stichting en haar dieren proberen te helpen. Als het niet lukt zullen veel dieren tegelijk een nieuw huisje moeten vinden en sommige dieren zijn niet herplaatsbaar en zouden ingeslapen moeten worden...

 

 

Pippi's Opvang is een officiële stichting op Curaçao. Wij vangen verwaarloosde, gedumpte, gehandicapte en mishandelde dieren op en zijn volledig afhankelijk van donaties en andere giften.

Elke euro gaat rechtstreeks naar de dieren!

 

Hoe kan je ons helpen?Doneer

Doneer eenmalig of word Baasje op Afstand. Ook bedrijven kunnen ons helpen, hier kan je daar meer over lezen.

 

Doneer eenvoudig 

Creditkaart/betalen vanuit het buitenland: https://donate.stripe.com/28o5mc4Y194qaNW144

Rabobank via de betaallink. Je kan het bedrag aanpassen en betalen met elke Nederlandse bank: Rabobank betaalverzoek

Deel onze website / social media kanalen

Deel onze website / social media kanalen met zo veel mogelijk mensen! Zo krijgt de stichting meer bekendheid.

 

Dieren knuffelen en luisteren naar ons verhaal

Kom gezellig naar onze Meet & Greet

Diervriendelijk wandelen voor het goede doel 

Boek nu alvast een zwemwandelingen met de paarden en ezels

 

VIP - dag

Wil jij een exclusieve dag beleven? Bijvoorbeeld als dank voor een (verjaardag)inzamelingsactie voor de stichting. 

Lees hier alle informatie over de zeer exclusieve VIP-dagOp het Tropische eiland Curaçao, is het ook ellendig! Er zijn amper toeristen op het vakantie-eiland, daardoor raakte veel mensen werkloos. Als gevolg Kinderen met vreselijke Honger en Extreem veel Dierenleed.
Massaal worden dieren gedumpt. Uit wanhoop, gebrek aan liefde... we weten het niet precies. Wij van Pippi’s Opvang troffen de hulpeloze dieren aan, vaak bij de Sint-Jorisbaai. Einde van onze straat.
 
Ook Pippi’s Opvang was daar om te helpen, net als andere stichtingen op het eiland! Wij vangen momenteel 84 dieren op en hebben vele succesvol herplaatst, meestal in Nederland. Een warme gedachten te weten dat de dieren samen met het gezin genieten van een onbezorgd leven als huishond. Deze gedachten geeft ook vreugde en hoop op de toekomst!
 
Nu zitten wij als stichting in hele Hoge Nood, en vragen daarom 3 minuten van jullie tijd. Enkele dieren hebben medische zorg nodig voor het laatste stukje van herstel. Er moet een nieuwe container hooi besteld worden, het geld hebben we op dit moment niet!

HELP JIJ PIPPI’S !!

 

Jouw Bijdrage is goud waard, en maakt echt het verschil:

De zwaargewonde ezeltjes Steff en Starr, na een lange zorgelijke weg gelukkig hersteld. Letterlijk en figuurlijk bloed, zweet en tranen. Het zwaar getraumatiseerde paard Capricho, wat totaal geen vertrouwen heeft in de mens. Loslopende ezels zorgen voor ernstige auto-ongelukken maar ook extreme dierenleed.

 

De dag van de Noodmelding was de wond van Steff, minstens 4 maanden oud. Hij liep net als Starr los in een woonwijk, enkele kilometers van Pippi’s. Starr zijn wond was zelfs al 9 maanden oud. Hij had extreme doorligplekken op zijn lichaam, hij lag op een bouwterrein tussen bewoonde huizen.

 

Stel jezelf is voor hoeveel deze ezels hebben geleden maandenlang, zonder pijnstilling of medische zorg! Terwijl mensen toekeken... zonder actie te ondernemen. Behalve de twee helden die de melding deden voor de ezeltjes.

 


Ook zijn de gedumpte honden en katten druk bezig met herstel en socialisatie. Nog even en straks zijn ze helemaal gezond en klaar voor adoptie.

 

Deze zorg aan de opvangdieren is onmisbaar! ALLEEN met jullie hulp kunnen wij deze zorg bieden, samen sterk!

Dieren in nood krijgen een tweede kans bij Pippi’s, Help onze Stichting:

 

Doneer eenmalig

Via de betaallink. Je kan het bedrag aanpassen en betalen met elke Nederlandse bank:

 

Rabobank betaalverzoek

 

https://donate.stripe.com/28o5mc4Y194qaNW144Alvast ontzettend bedankt!