Wat is dat, een dier adopteren?


Het adopteren van een dier houdt in dat je financieel bijdraagt aan de zorg en ondersteuning van een specifiek dier, zelfs als je niet in staat bent om voor het dier te zorgen in je eigen huis. Bij onze stichting bieden we de mogelijkheid om dieren op afstand te adopteren. Sinds 29-10-2012 hebben we al meer dan 2200 dieren opgevangen, verzorgd en geholpen bij het vinden van nieuwe, liefdevolle thuisadressen. Sommige dieren verblijven permanent bij ons, of tot ze een permanent thuis vinden. Door een dier op afstand te adopteren, steun je ons in de maandelijkse kosten voor dat specifieke dier, zoals voeding, water en preventieve zorg. Deze steun is van onschatbare waarde, aangezien wij als stichting niet in staat zijn om alle kosten zelf te dragen.

Onze adoptie-op-afstand programma biedt je de mogelijkheid om een specifiek dier te steunen, zoals een ezel, paard, kip, zwijn, haan, schildpad, hond of kat. Hoewel je één specifiek dier adopteert, komen alle donaties ten goede aan alle dieren die wij opvangen. 

Je kunt kiezen voor een deeladoptie of een geheeladoptie. In geval van gezonde dieren die naar nieuwe adressen kunnen worden geplaatst, of in het trieste geval van overlijden van je geadopteerde dier, wordt je adoptie overgezet naar een ander dier dat jouw steun hard nodig heeft. We houden je natuurlijk op de hoogte van eventuele veranderingen in jouw adoptie.

Wil je meer informatie over een specifiek dier dat je wilt adopteren? Neem dan een kijkje op de pagina van onze dieren voor meer details. Jouw steun maakt een enorm verschil voor dieren in nood, en samen kunnen we een verschil maken tegen dierenleed op ons prachtige eiland.


Word adoptieouder! 


Alle dieren hieronder zijn nog opzoek naar een of meer Baasjes op Afstand. Wil jij een of meer van deze dieren helpen?