Wat is dat, een dier adopteren?


Sinds 29-10-2012 hebben wij al ruim 1200 dieren opgevangen, verzorgd en weer gezond en sociaal gemaakt en dit brengt uiteraard hoge kosten met zich mee. Voor velen hebben wij een mooi, nieuw, liefdevol adres kunnen vinden, sommigen hebben het niet gehaald en een aantal blijven voor altijd bij ons. De dieren die bij ons op de opvang wonen kun je op afstand bij ons adopteren.

Hiermee steun je één ezel, paard, kip, zwijn, haan, schildpad, hond of kat in het bijzonder, maar natuurlijk komen alle donaties ten goede aan alle dieren die wij opvangen. De geadopteerde dieren blijven fysiek staan op ons rescuecenter, tot ze een permanemt huisje vinden. Sommige dieren blijven hier tot hun oude dag, elk met een bijzonder verhaal. 


Je ondersteunt de stichting in de maandelijkse kosten voor het door jou gekozen dier. Denk hierbij aan een afgestemd dieet,  vers drinkwater en preventiemiddelen. Het is voor ons als stichting  onmogelijk om de financiële last, volledig zelf te bekostigen.

Zonder hulp zijn wij zeer beperkt in het aanbieden van hulp voor dieren in nood. Wij krijgen geen subsidie of steun van Curaçao! We runnen  Zwemmen met de paarden en ezels maar zijn ook afhankelijk van jullie als vriend van de stichting. Samen sterk tegen het dierenleed op dit prachtige eiland.

Natuurlijk krijg je wat voor terug, als dank voor je steun! Je krijgt namelijk toegang tot Pippi's club. Dit is een speciale pagina met exclusieve updates, foto's en filmpjes. Op deze manier word jij perfect op de hoogte gehouden!

Je kunt kiezen voor een deeladoptie of een geheeladoptie. 

 

Gezonde dieren kunnen doorgeplaatst worden naar een nieuw liefdevol adres en het kan ook voorkomen dat jouw adoptiedier komt te overlijden. In beide gevallen wordt jouw adoptie overgezet op een andere dier die het hard nodig heeft en wij zullen je uiteraard hierover informeren. 

Wil je meer informatie over een specifieke dier, kijk dan op de pagina van onze dieren.


Word adoptieouder! 


Alle dieren hieronder zijn nog opzoek naar een of meer Baasjes op Afstand. Wil jij een of meer van deze dieren helpen?