Wat is dat, een dier adopteren?


Word Baasje op Afstand bij Pippi’s Opvang! 🌴

Alle dieren hieronder zijn nog op zoek naar een of meer Baasjes op Afstand. Wil jij een of meer van deze dieren helpen?

Jullie steun is van onschatbare waarde en maakt een enorm verschil voor de dieren die wij verzorgen. Hartelijk dank voor uw aanmelding bij ons Baasje op Afstand Programma!

Soms zijn de dieren erg oud, schuw, hebben ze gedragsproblemen of hebben ze speciale zorg en medicatie nodig. Jouw bijdrage helpt bij hun levensonderhoud, dierenartskosten, preventieve maatregelen en het onderhoud van hun verblijven. Helaas lopen de kosten hoog op, waardoor het steeds moeilijker wordt om andere dieren te helpen.


Wat betekent "Baasje op Afstand" precies?

Als Baasje op Afstand adopteer je een specifiek dier en ondersteun je ons in de maandelijkse kosten voor voeding, water en preventieve zorg. Hoewel je één specifiek dier adopteert, komt alle steun ten goede aan alle dieren die wij opvangen. Je kunt kiezen voor een gedeeltelijke of volledige adoptie. Als jouw geadopteerde dier een verandering doormaakt, wordt jouw adoptie automatisch overgezet naar een ander dier dat jouw steun hard nodig heeft. Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen in jouw adoptie.


Blijf op de hoogte!

Jouw geadopteerde dier zal regelmatig in de schijnwerpers staan met updates en foto’s op onze sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok. Daarnaast maken we video’s ook voor het YouTube-kanaal van DierenpraatTV. Elke woensdag een nieuwsbrief. We hopen dat jullie net zo trots zullen zijn op jullie dier als wij!


Jouw bijdrage helpt enorm!

Elke maandelijkse donatie helpt ons enorm bij het waarborgen van het welzijn van onze dieren en geeft hen de beste kans op een gelukkig en gezond leven. Mocht u vragen hebben over het instellen van de overboeking of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Waarom een dier adopteren?

Het adopteren van een dier betekent dat je financieel bijdraagt aan de zorg en ondersteuning van een specifiek dier. Bij onze stichting bieden we de mogelijkheid om dieren op afstand te adopteren. Door een dier op afstand te adopteren, help je ons bij het bekostigen van de maandelijkse kosten voor dat specifieke dier, zoals voeding, water en preventieve zorg. Deze steun is van onschatbare waarde, aangezien wij als stichting niet alle kosten zelf kunnen dragen.

Ons adoptie-op-afstand programma biedt je de mogelijkheid om een specifiek dier te steunen, zoals een ezel, paard, kip, zwijn, haan, schildpad, hond of kat. Hoewel je één specifiek dier adopteert, komen alle donaties ten goede aan alle dieren die wij opvangen.

Je kunt kiezen voor een gedeeltelijke adoptie of een volledige adoptie. Als het geadopteerde dier komt te overlijden, wordt je adoptie overgedragen aan een ander dier dat jouw steun hard nodig heeft. We houden je natuurlijk op de hoogte van eventuele veranderingen in jouw adoptie.


Meer informatie

Wil je meer informatie over een specifiek dier dat je wilt adopteren? Neem dan een kijkje hieronder op de pagina van onze dieren voor meer details. Jouw steun maakt een enorm verschil voor dieren in nood, en samen kunnen we een verschil maken in het tegengaan van dierenleed op ons prachtige eiland.


Samen maken we een verschil tegen dierenleed op ons prachtige eiland!


Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Pippi's Opvang!

We zijn verheugd om deze nieuwsbrief te introduceren.

Hierin zullen we updates delen over onze dieren en andere interessante nieuwtjes.

Elke woensdag een speciale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is exclusief voor onze toegewijde Baasjes op Afstand en bevat updates, verhalen en leuke weetjes over jullie geadopteerde dieren. Wat kun je verwachten?

Dier Updates: Lees over de avonturen, gezondheid en vooruitgang van jouw geadopteerde dier.

Foto's en Video's: Geniet van de nieuwste foto’s en video’s van onze dieren, speciaal gemaakt om jou een kijkje achter de schermen te geven.

Verhalen van het Team: Ontmoet de mensen achter Pippi’s Opvang en leer over hun werk en liefde voor de dieren.

Speciale Evenementen: Blijf op de hoogte van aankomende evenementen en speciale acties die we organiseren.

Tips en Trucs: Krijg handige tips over dierenverzorging en het welzijn van dieren.

Wij hopen dat deze nieuwsbrief een bron van vreugde en verbondenheid zal zijn. Jouw steun is van enorme waarde en wij willen je graag laten zien hoe jouw bijdrage het verschil maakt voor de dieren op de opvang.

Hartelijke groeten,
Het team van Pippi’s Opvang 🌴

 


Word adoptieouder! 


Hartelijk dank voor uw aanmelding bij ons Baasje op Afstand Programma!


Op zoek naar een cadeau dat echt het verschil maakt? Met ons "Baasje op Afstand" programma kun je een van onze dieren steunen en dit speciale gebaar cadeau doen aan een vriend, familielid of geliefde.