Met Succes Geplaatst

Hieronder een overzicht van alle honden en katten die al een warme mand hebben gevonden! 


Geplaatst in 2023Mama 

April 2023 

 

Ook Mama kreeg bezoek tijdens onze Meet & Greet en de baasjes werden verliefd op Pippa en Mama. Pippa was al Rabies gevaccineerd en kon daarom meteen meevliegen naar Nederland. Mama moet nog even wachten tot na de 21 dagen. We zoeken voor haar een vluchtbegeleider 

 

Leeftijd: 15-11-2023


Pino 

April 2023 

 

Pino kreeg bezoek tijdens onze Meet & Greet en zijn baasje Benadette werd opslag verliefd. Hij was al rabies gevaccineerd en kon daarom meteen meevliegen naar Nederland. Waar hij kennismaakte met Babs zijn kleine vriendinnetje. Ze zijn helemaal gelukkig samen en we krijgen met grote regelmaat updates 


Lucy 

Januari 2023

 

Lucy was geadopteerd bij groot hondenliefhebbers. Het gezin heeft al verschillende honden geadopteerd bij de stichting. Helaas kwam er een conflict tussen een van de honden en Lucy. Het kon niet worden opgelost! Tot ieders grote spijt hebben we in samenspraak besloten haar te herplaatsen bij vrienden die Mats al eerde hadden geadopteerd en dat is een groot succes! 

 

 


Pip 

Januari 2023

 

Soms hebben honden pech! Pip werd opnieuw aangeboden voor adoptie, ze verbleef bij onze foster in Nederland in Rockanje. Ze gedroeg zich daar fantastisch! Na een tijdje zoeken heeft Pip nu eindelijk een liefdevol gezin gevonden.  Ze voelt zichzelf helemaal thuis en kan lekker op de bank kan chillen. 


Spooky

Januari 2023 

 

Spooky was populair tijdens de adoptieronde. We hebben voor haar een geweldig huisje gevonden. Waar ze met alle begrip voor haar handicap mag leven zoals het hoort als hond. 


Tijgertje

Januari 2023 

 

Tijgertje komt van de hondendump bij de shut. Ze was direct Tamara haar grote liefde. Nu is ze geadopteerd door onze vrijwilliger Christa en haar man Menno en hond Luc. Ze vliegen in Februari 2023 naar Nederland. 


Geplaatst in 2022


Benji

September 2022

 

Benji is op Curacao geaopteerd en woont nu samen met zijn vriendje Stef in een prachtige villa aan het Spaanse water. 


Lizzy

Augustus 2022

 

Lizzy was tijdens een storm terecht gekomen bij de buren. Na onderzoek bij de dierenarts bleek ze ernstig ziek te zijn tekenziekte en een oogziekte. Hiervoor kon ze alleen in Nederland behandeld worden door een oogspecialist. Omdat Lizzy heel vriendelijk is liet Tamara haar altijd even knuffelen tijdens de zwemwandeling. Na 3x knuffelen had ze beet, en werd ze geadopteerd en vloog met haar geliefde baasjes mee naar Nederland 


Mali

10 september 2022

 

Update foster: Mali is vaak bij een vriendin van mij. Ze was hier moeilijk om te houden ivm dat ze bij de minste of geringste aandacht haar plas liet lopen.
Bij mijn vriendin is ze alleen en dus niet de drukte van alle andere honden en 1 op 1 aandacht. Daarnaast is mijn vriendin fysiotherapie en traint ze met Mali om haar achterpootje goed te krijgen. Bij ons liep Mali korte stukjes met veel draaiingen op het erf. Zij loopt lange afstanden vooruit. Heel bijzonder om te zien wat een goed effect dat alles op Mali heeft.
Officieel is Mali nog van ons. Mijn vriendin woont alleen en als ze weg moet oid komt Mali altijd naar ons. Wat ons betreft is dit een prima oplossing.  Mali plast nu zelf nog nauwelijks als ze bij ons is. Heeft zo veel meer zelfvertrouwen.

 


Kaila 

10 september 2022

 

Kaila is inmiddels geadopteerd, via haar fosteradres. Haar adoptant is weg van haar. Heeft weken met haar gelopen bij ons in het bos. Uiteindelijk ging het zo goed dat Kaila mee naar huis is gegaan. Kaila doet het geweldig. Loopt los. Valt niet meer uit en vindt het heerlijk om heel de dag nummer 1 te zijn. Zowel Kaila en Mali hebben een gouden mandje en zijn echt happy.

Het geliefde fosteradres schrijft:
Het is altijd moeilijk om ze los te laten. Zeker deze 2 na hun slechte ervaring. Wij houden goed dichtbij ze en hebben toch 2 honden minder. Zodat we weer honden uit Curacao kunnen begeleiden. 

 


Geplaatst in 2021


Kira 

Augustus 2021 

 

 

Kira is helemaal op haar plek bij haar nieuwe thuis.

 

 Pluck

11 juni 2021 

 

Pluck is samen met haar grote zus Lucy naar Nederland gevlogen. Pluck kon direct naar haar eigenaren. 

 

 


Kwinty (Kareltje)

mei 2021 

 

Ook voor Kwinty goed nieuws! Hij is geadopteerd. Zijn adoptanten gaan eerst nog op vakantie en tot die tijd blijft hij hier bij Pippi's spelen. 

 

 


Lotje 

Mei 2021 

 

Ook Lotje heeft haar thuis gevonden. Het was fantastisch bij haar foster in Nederland, ze heeft daar veel geleerd en is nu klaar voor een zonnige toekomst. 

 

 


Maya

21 april 2021 

 

Maya is na een korte periode bij haar foster in Nederland geadopteerd. Wat zijn wij blij voor haar! 

 

 


Djoey  

20 april 2021 

 

Ontzettend fijn nieuws voor Djoey, hij is geadopteerd! 

Samen met broertje Milo vliegt hij in Mei naar Nederland.

 

We werken nu op het rescue center aan een verbeterde weerstand. Hij krijgt zijn vaccinaties, chip en zorgen dat hij volledig is ontwormd. Dagelijks zijn de pups voorzien van onbeperkt brokken, schone tuin met lekkere manden en natuurlijk mogen ze elke ochtend rennen en spelen op de grote vlakte. 

 

 


Lulu 

7 april 2021 

 

Een triest begin Lulu als kettinghond en Rosa als straathond. Beide hebben zijn ze in handen gekomen van Dierenvrienden de honden sloten een vriendschap! Ze zijn samen geadopteerd!

Volgende maand worden Rosa en Lulu vanuit Nederland
opgehaald om gezamenlijk naar huis te vliegen.

 


Milo

1 april 2021 

 

Milo werd gedumpt bij Oostpunt samen met nog 4 pups. Zijn nieuwe eigenaren waren opslag verliefd. Zodra hij volledig is gevaccineerd vliegt hij naar Nederland 

 


Valentijn Dumppups Sint Jorisbaai

Teefje Kiki, reutje Luc en teefje Gigi

Teefje Kiwi, reutje Luigi en teefje Sunny 


Solovino 

31 maart 2021

 

Fantastisch nieuws voor Solovino, hij is geadopteerd op Curacao !! 

 

 

 

 


HZN - Saar 

3 april 2021 

 

Hond zonder naam was gedumpt voor onze poort. Toen ik haar op social media plaatste was ze direct ontzettend geliefd bij alle volgers. Er volgde verschillende adoptie formulieren.  Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Dierenhotel collega op het eiland, waar ze een onwijs leuk leven gaat krijgen met veel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. 


Dushi

5 april 2021

 

Dushi is aangekomen bij Oma en Brenda een voormalig hondje van Pippi's 

Wat zal ze verwend worden! Een geweldige toekomst staat haar tegemoet. 

 


Pelusa

10 maart 2021

 

Klein Boefje Pelusa is als hele jonge pup gevonden bij de Sint Jorisbaai tijdens een zwemwandeling. Ze is geboren naar schatting 29 mei 2020

Tamara haalde haar in huis en werd meteen verliefd op dat kleine koppie! 

Ik zal  haar onwijs gaan missen maar ik weet dat ze naar een heel fijn huisje toegaat bij vrijwilliger Malin. 

 

 

 

 


Lilly

5 maart 2021

 

Ook voor Lilly een liefdevol gezin! Wat zijn wij gelukkig met dit fantastische nieuws. We kregen dezelfde dag nog prachtige foto's doorgestuurd. Het was alsof ze daar altijd is geweest! Ze heeft absoluut haar thuis gevonden bij haar nieuwe familie.

 

 

 

 


La Toya 

6 maart 2021


La Toya haar grote dag is aangebroken! Vandaag zal ze naar haar nieuwe eigenaresse verhuizen waar ze mag zijn wie ze is ondanks haar handicap, met alle vitamine Love waar ze altijd naar uit heeft gekeken. 

Wij zijn heel erg dankbaar voor alle steun en hulp van haar lieve fosters in Rockanje.

 

 


Romina

30 Januari 2021, 


Yess, zo leuk voor Romina.

Ze is geadopteerd! Wij zijn heel erg blij voor haar. 

Nu kan haar echte leven als huishond beginnen. 

 

 

 

 


Scott

16 januari 2021


Scott is eindelijk geadopteerd! hij heeft lang geduld gehad maar komt nu in een goudenmandje bij zijn zussen Nova en Liv. In Den Helder wonen ook zijn broer Donny en Mats

Scott vliegt 7 Februari 2021 

Voorbereidingen voor de reis: bloed is getest, gebitsreiniging is gedaan. Bench staat klaar voor vertrek. In Nederland is een veiligheidstuigje aangeschaft en Puur Rust, zodat hij ook Nederland ook wat ondersteuning heeft om met de verhuisstress om te gaan. Scott is een gevoelig en gemakkelijk zenuwachtige Westpointer. 

 

 


Simba 

9 januari 2021 

 

Simba en Romina zijn naar Nederland gevlogen om te gaan wennen als huishond bij onze lieve fosters in Rockanje. 

 

Niet veel later werd Simba geadopteerd, hij is dol gelukkig bij zijn familie. 

 

 

Geplaatst in 2020


Pino

13 December 2020

 

Pino zat als verrassing in de vangkooi. Ze tolde rondjes door de kooi en was compleet verwilderd.

In december 2020 is het schildpad poesje geadopteerd door Rooske, een hele waardevolle stagiaire voor de stichting.

Wij gaan ze beide missen, en ik (Tamara) hoop ze nog een keer in Nederland te bezoeken ! 

 

 

 


Billy 

13 December 2020

 

Billy werd voor onze ogen uit een pick-up gegooid. Na een paar maanden verhuisde hij van het Rescue Center naar een foster in Nederland. Hij genoot van alle aandacht en werd ontzettend verwend. Na een poosje wennen als huiskat is Billy herplaatst bij Toby en Binkie in Den Helder

 

 

 

 

 

 

 


Gina

December 2020

 

Gina heeft samen met Pippa een huisje gevonden op Curaçao

Ze gaan als twee prinsessen leven bij een ontzettend lieve dame met een hart van goud. Ze bakt onwijs lekkere cake. Te koop bij Going Bananas Curacao

 

 


Pippa

December 2020

 

Pippa heeft samen met Gina een huisje gevonden op Curaçao, haar zusje Rosie en Donna wonen in Nederland. Mama Maya woont nog bij ons op de opvang, ook voor haar zoeken wij een liefdevol huisje. 

 

 


Randy (Brandy)

Randy heeft haar huisje gevonden! Een heel bijzonder huisje, want ze gaat in Den Helder wonen! Bij 6 andere Pippi Westpointers, ze gaat een gouden leventje tegemoet.

 

 

 

 

 

 


Boaz

Boaz heeft eindelijk zijn forever home gevonden, hij zal in december naar zijn nieuwe familie vliegen!

Boaz heeft een moeilijke start gehad, met uiterst goede verzorging en heel veel liefde is hij erboven op gekomen

Lees hieronder meer over het verhaal van Boaz

 

 

 


Vic

Vic is geadopteerd en zal binnenkort naar Nederland vliegen!

Vic is samen met zijn broertje Oro en zusjes Faye en Pip eind augustus gedumpt bij de Sint Jorisbaai

Lees hieronder meer over het verhaal van Vic

 

 


Oro

Oro is geadopteerd en zal binnenkort naar Nederland vliegen, waar zijn nieuwe familie vol verwachting op hem staat te wachten!

Oro is samen met zijn broertje Vic en zusjes Faye en Pip eind augustus gedumpt bij de Sint Jorisbaai

Lees hieronder meer over het verhaal van Oro

 

 

 


Faye

Faye is geadopteerd! Ze woont met haar nieuwe lieve familie niet ver van de Opvang op Curaçao!

Ze is samen met haar zusje Pip en broertjes Vic en Oro eind augustus gedumpt bij de Sint Jorisbaai

Lees hieronder meer over het verhaal van Faye

 

 

 

 


Donna

Donna vliegt binnenkort naar haar nieuwe familie in Nederland!

Donna is begin van COVID19 gedumpt in de Sint Jorisbaai, samen met Rosie, Maya, Pippa, Balou en Dandy

Lees hieronder meer over het verhaal van Donna!

 

 


Nala

Nala is geadopteerd! Ze woont bij haar nieuwe familie in Nederland!

Nala kwam zwaargewond bij ons op de Opvang binnen. Ze had honderden bijtwonden en littekens, ten gevolge van aanvallen van andere gedumpte honden. Later bleek Nala ook zwanger te zijn.

Lees hieronder meer over het verhaal van Nala.

 

 

 


Rosie

Lieve Rosie is geadopteerd! Na een lastige start, is zij gegroeid tot een knappe lieve hond. Ze woont sinds oktober in Nederland, samen met een andere Westpointer , namelijk Mambo!

Lees hieronder meer over het verhaal van Rosie.

 

 


Wave

Kleine Wave is geadopteerd en woont helemaal happy bij haar familie in Nederland!

Wave kwam samen met Randy op de Opvang midden augustus

Lees hieronder meer over het verhaal van Wave

 

 

 

 


Bas

* 06-08-2022

Bas overleden, hij heeft een fantastische tijd gehad bij zijn lieve adoptanten. 

 

Knuffelbeer Bas is geadopteerd! Na 5 jaar heeft hij een liefdevol huisje in Nederland gekregen. Ondanks zijn gezondheidsproblemen is hij als uitzondering geadopteerd om onbeperkt te kunnen worden geaaid en gekroeld, wat hij zo hard heeft verdiend

 


Mats 

Actieve Mats is geadopteerd! Deze speelse knuffelaar woont in Nederland en is helemaal gelukkig. Hij heeft pas zijn diploma gehaald!

Lees hieronder meer over het verhaal van Mats.

 

 

 

 

 


Chica 

Speelse pup Chica is geadopteerd! Binnen één dag heeft ze met haar lieve koppie een huisje in Nederland overgehaald om haar te adopteren.

 

 

 

 

 

 

 


Paco 

Knappe pup Paco is geadopteerd! Net als zijn zusjes wist hij binnen één dag een huisje in Nederland te strikken.

 

 

 

 

 

 

 

 


Safira 

Lieve pup Safira is geadopteerd! Binnen één dag kreeg ze het net als haar broertje en zusje voor elkaar om een huisje in Nederland zo ver te krijgen haar te adopteren.

 

 

 

 

 

 

 

 


Toby

Vrolijke Toby is geadopteerd! Als kitten grootgebracht bij de stichting en na vijf jaar krijgt hij eindelijk een warme mand in Nederland.

 

 

 

 

 

 


Binkie

Lieve Binkie is geadopteerd! Als kitten grootgebracht bij de stichting en na vijf jaar krijgt hij eindelijk een warme mand in Nederland.

 

 

 

 

 


Snowy

Zelfstandige Snowy is geadopteerd! Deze dame is graag op haarzelf en komt als ze zelf wil af en toe een aaitje halen. Na 5 jaar heeft ze een huisje in Nederland gekregen om haar laatste jaren rustig door te brengen.

 

 

 

 

 


Nina

Knappe Nina is geadopteerd! Ze is als wilde kitten gevangen en heeft een veilig huisje in Nederland!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nozem

Nozem is geadopteerd! Ze is als wilde kitten gevangen en woont samen met Lola in Rockanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lola

Lola is geadopteerd! Ze is als wilde kitten gevangen en woont samen met Nozem super gelukkig in Rockanje!

 

 

 

 

 

 

 


Geplaatst in 2019


Zara en Jilly

Zara en Jilly zijn beide geadopteerd. Zara woont samen met Kenzo in Nederland. Jilly woonde samen met Frits op Curacao, helaas is Frits plotseling overleden aan epilepsie. 

 

 


Kenzo

Kenzo is de broer van James en Zus beide wonen nog bij ons op de opvang. Jake en Guus zijn beide geadopteerd en wonen op Curacao