Pippi's Blogs

We starten Pippi's Blogs! Hierin schrijven wij over allerlei verschillende onderwerpen. Van adoptie tot aan vegan worden, er komen verschillende onderwerpen aan bod! Veel leesplezier in Pippi's Blogs!

September 2020

In deze blog vertellen we jullie over zindelijkheid, want hoe gaat dat proces eigenlijk bij Westpointers? Dit proces hoort ook bij het adopteren van een hond, wij leggen graag uit hoe je samen met je hond naar zindelijkheid kan werken!

November 2020

In deze blog geef ik een aantal aandachtspunten, waar je op kan letten bij het uitzoeken van de juiste huishond. 

En stukje realiteit, waar het leven van een straathond begint...

 

Oktober 2020

Gefeliciteerd met je nieuwe gezinslid! Wat geweldig dat je een Westpointer een mooi leven wilt geven bij jouw thuis. Een hond adopteren is een bijzonder en dankbaar proces. We geven je graag tips en adviezen, zodat jij en je adoptiehond samen een team kunnen worden en een vertrouwensband kunnen opbouwen!


Mei 2021

Mijn verhaal wat ik als kind heb gemaakt. PTSS kreeg ik "cadeau". Ook gaf het mij kracht om een eigen dierenopvang te bouwen op een tropisch eiland. 

Februari 2021

Iedereen kan een Rescue Center starten. Jij ook! Tamara verteld hoe haar weg is verlopen van Breda, Grote Berg naar Sint Joris waar Pippi's Opvang is geboren. 

 

December 2020

Vuurwerk en huisdieren! Wij helpen jullie graag met "12 tips" om je huisdier(en) te helpen, door de lastige knalperiode van het hele jaar. Met een paar simpele aanpassingen, kom je goed voorbereid door de hopelijk minder stressvolle vuurwerkperiode.