Nalaten aan de dieren

 

Beste dierenliefhebber,

Stel je voor dat je niet meer bent, maar je liefde voor dieren blijft voortleven door jouw zorgzame nalatenschap. Bij Pippi's Opvang begrijpen we hoe belangrijk het is om te zorgen voor gevonden, zwervende en in nood verkerende honden, katten en andere dieren. Jouw steun, groot of klein, maakt echt een verschil in hun leven.

Je kunt op verschillende manieren helpen, zoals via een erfstelling of legaat. Een erfstelling is een vastgesteld percentage van je bezittingen dat aan erfgenamen wordt toebedeeld, terwijl een legaat specifieke goederen of een geldbedrag omvat. Het mooie is dat Pippi's Opvang als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is vrijgesteld van erfbelasting, wat betekent dat je volledige bijdrage ten goede komt aan de dieren.

Als je overweegt om ons op te nemen in je nalatenschap, kunnen we samen bekijken hoe we je wensen het beste kunnen uitvoeren. Je kunt ons bereiken via info@pippisopvang.com voor meer informatie.

Wist je dat je ook specifiek kunt nalaten aan een bepaald project of aandachtsgebied binnen Pippi's Opvang? Hoewel we graag met je samenwerken aan jouw specifieke wensen, is het altijd goed om in gedachten te houden dat de behoeften in de loop der tijd kunnen veranderen. Daarom kunnen we het beste samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw nalatenschap de grootst mogelijke impact heeft op het welzijn van de dieren.

We begrijpen dat het opstellen van een testament een persoonlijke aangelegenheid is, maar we willen je graag helpen door je een lijst van notarissen in jouw omgeving te sturen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw wensen worden gerespecteerd en uitgevoerd zoals jij dat wilt.

Mocht je nog vragen hebben over hoe je jouw nalatenschap kunt regelen of hoe je Pippi's Opvang kunt steunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen en waarderen je steun enorm.