Kerstpakket

Bijdragen aan een Beter Leven voor Dieren op Curaçao: Adoptie op Afstand


Curaçao is een paradijs met zijn prachtige stranden, vriendelijke mensen en ontspannen sfeer. Helaas heeft het eiland ook een schaduwzijde: veel dieren lijden onder verwaarlozing. Honden worden vastgebonden in tuinen zonder enige aandacht of zorg, straathonden en -katten zijn vaak uitgehongerd en bedekt met parasieten, en verwaarloosde paarden en ezels zwerven rond, wat gevaarlijk is voor henzelf en het verkeer. Dit probleem wordt verergerd door het gebrek aan sterilisatie en castratie van de dieren.

Pippi’s Opvang: Hoop voor de Dieren

Pippi’s Opvang zet zich volledig in voor een betere en gezonde toekomst voor dieren op Curaçao. We bieden onderdak en zorg aan verwaarloosde dieren en geven ze een kans op een nieuw leven. Dit jaar kunt u met uw bedrijf een waardevolle bijdrage leveren door uw medewerkers een adoptiedier op afstand cadeau te geven voor Kerst.

Adoptie op Afstand: Een Uniek en Betekenisvol Geschenk

Medewerkers ontvangen wekelijks een update per mail, wat niet alleen een origineel cadeau is maar ook een enorme steun aan het goede doel. Deze adopties kunnen worden aangepast aan verschillende budgetten per persoon. Pippi's Opvang heeft een ANBI-status, wat betekent dat donaties onder bepaalde voorwaarden belastingvoordelen kunnen opleveren.

Hoe Kunt U Helpen?

  • Adopteer met uw bedrijf: Geef uw medewerkers een adoptiedier op afstand als kerstcadeau.
  • Adopteer met vrienden of collega’s: Kies gezamenlijk een dier om te ondersteunen.
  • Adopteer als goed doel: Adopteer een dier namens uw school of bedrijf.

Geheel Vrijblijvend Interesseformulier

Vul het interesseformulier hieronder in om een passend voorstel te ontvangen op basis van uw budget en wensen. Dit is geheel vrijblijvend, maar elke ingevulde aanvraag brengt ons een stap dichter bij een betere toekomst voor de dieren op Curaçao.

 

In onze promo video is aangegeven dat de updates maandelijks per WhatsApp worden verstuurd, maar er is een wijziging: de update zal nu wekelijks per e-mail nieuwsbrief worden verzonden.

Verander hun wereld, jij maakt het verschil!

                                        Samen kunnen we een verschil maken voor de dieren op Curaçao. Bedankt voor uw steun!