Curaçao is een heerlijk eiland met prachtige stranden, mooie mensen en een relaxte sfeer.  Helaas kent het eiland ook zijn keerzijde. Er is namelijk veel dierenleed te vinden. Honden in tuinen aan de ketting, compleet genegeerd zonder aandacht of zorg... Straathonden of katten, uitgehongerd onder de parasieten... Paarden en ezels die volledig verwaarloosd zijn... Dieren lopen vrij rond, gevaar voor henzelf en het verkeer om hen heen. Dit is een alsmaar groter wordend probleem, omdat de dieren niet gesteriliseerd/gecastreerd worden. Pippi’s Opvang zet zich 100% in voor een betere, gezonde toekomst van dieren op Curaçao. We vangen de dieren op en geven ze een kans op een nieuw leven!

Dit jaar is het mogelijk om hier met uw bedrijf een steentje aan bij te dragen. U kunt voor kerst namelijk aan al uw medewerkers een adoptiedier op afstand geven! Medewerkers ontvangen maandelijks een leuke update met een foto of video van hun geadopteerde dier. 


Een origineel cadeau en ook nog eens een enorme steun aan het goede doel! En dit alles kan voor verschillende budgets per persoon. Daarnaast heeft Pippi's Opvang een ANBI status dus kan een donatie aan ons onder bepaalde voorwaarden belastingvoordelen opleveren. 

 

Ook kun je met vrienden of collega’s een dier uitzoeken of als goed doel op school of voor je bedrijf een dier op afstand te adopteren.

Het invullen van onderstaand interesseformulier is geheel vrijblijvend. Na het invullen van het interesseformulier, kunnen wij een passend voorstel maken op basis van uw budget en wensen. 

Verander hun wereld, jij maakt het verschil!