Geef een "Baasje op Afstand" Cadeau!

Bijdragen aan een Beter Leven voor Dieren op Curaçao


Op zoek naar een cadeau dat echt het verschil maakt? Met ons "Baasje op Afstand" programma kun je een van onze dieren steunen en dit speciale gebaar cadeau doen aan een vriend, familielid of geliefde.

Hoe het werkt:

 1. Kies je pakket: Selecteer een van onze pakketten - hieronder vermeld.

 2. Personaliseer je cadeau: Voeg een speciale boodschap toe voor de ontvanger, en zij ontvangen een video met een persoonlijk bedankje van het gekozen dier.

 3. Volg de avonturen: Ontvang wekelijks onze e-mail met updates en foto's van de dieren, zodat je kunt zien hoe jouw bijdrage helpt.

Wat jouw bijdrage betekent:

 • Voedsel en verzorging: Jouw steun zorgt ervoor dat onze dieren gezond en gelukkig blijven.

 • Medische zorg: Help ons om medische behandelingen en preventieve zorg te bieden.

 • Verblijven en verrijking: Draag bij aan ruime en veilige leefruimtes en activiteiten die de mentale en fysieke gezondheid van onze dieren bevorderen.

Waarom een Baasje op Afstand cadeau geven?

 • Duurzaam en betekenisvol: Geef een cadeau dat echt iets betekent en blijvende impact heeft.

 • Directe impact: Zie direct hoe jouw steun het leven van onze dieren verbetert via regelmatige updates en foto's.

 • Uniek geschenk: Verrijk het leven van zowel de ontvanger als het dier.

Hoe geef je dit cadeau?

 1. Shop hieronder.

 2. Kies het dier dat het beste bij jou past.

 3. Voltooi je aankoop.

 4. Ontvang een bedankmail van het dier, perfect om cadeau te geven.

Doe mee en maak een verschil! Door een "Baasje op Afstand" cadeau te geven, geef je niet alleen een uniek en betekenisvol geschenk, maar help je ook om het leven van onze dieren te verbeteren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze de liefde en zorg krijgen die ze verdienen.

Bezoek vandaag nog onze online winkel en ontdek hoe je nu een verschil kunt maken. Bedankt voor je steun!

Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Ezel Sofietje

€ 15,00
Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Ezel Sofietje

€ 15,00

Sofietje is een schattige en vriendelijke ezel die een warm plekje heeft gevonden bij onze opvang. Ze houdt van haar mama Saar en broer Steff, kan flink spelen met stier Santos, en geniet van de zon op haar vacht. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat Sofietje alle zorg en aandacht krijgt die ze nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.

Doe mee en word Baasje op Afstand voor Sofietje! Jouw bijdrage helpt ons om haar en haar dierenvriendjes de beste zorg te bieden.

Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Babetje

€ 15,00
Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Babetje

€ 15,00

Maak kennis met Babette, een klein wondertje dat samen met haar broertjes en zusje gevonden werd in een doosje. Nu woont ze gelukkig bij ons op het rescue center, waar ze elke dag geniet van avonturen met haar vriendje Mick in onze speciale tuin.

Babetje is een nieuwsgierig en speels hondje dat altijd voor een knuffel in is. Haar verhaal begon met een moeilijke start, maar dankzij de liefdevolle zorg van onze stichting bloeit ze helemaal op.

Wil je een bijzonder cadeau geven aan een dierenliefhebber? Overweeg dan om baasje op afstand te worden van Babette. Met jouw steun zorgen we ervoor dat ze alles krijgt wat ze nodig heeft, van voeding tot medische zorg en speeltijd.

Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Dier naar keuze

€ 15,00
Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Dier naar keuze

€ 15,00

Wil je een speciaal cadeau geven aan een dierenliefhebber? Overweeg dan om Baasje op Afstand te worden van een dier naar keuze. Met jouw steun zorgen we ervoor dat het dier alles krijgt wat ze nodig hebben, van voeding tot medische zorg, veilig thuis en speeltijd.

Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Pantera

€ 15,00
Gift

Baasje op Afstand Cadeau - Pantera

€ 15,00

Pantera was er erg slecht aan toe toen we haar vonden. Ze had veel teken en was erg vermagerd. Gelukkig knapte ze snel op bij ons op de opvang, met lekker eten en veel rust. Bekijk in de video hieronder hoe ze was toen ze bij ons kwam.

Wil je een speciaal cadeau geven aan een dierenliefhebber? Overweeg dan om Baasje op Afstand te worden van Pantera. Met jouw steun zorgen we ervoor dat ze alles krijgt wat ze nodig heeft, van voeding tot medische zorg, veilig thuis en speeltijd.