Help ons


Zonder jou, kunnen we dit niet!


Pippi's Opvang, opgericht in 2012 door Tamara Nuijten, is een magische plek waar duizenden dieren hun weg hebben gevonden in de afgelopen jaren. Ons voornaamste doel is herplaatsing, maar wanneer dit niet meteen mogelijk is, blijven de dieren bij ons op de opvang wonen, waar ze kunnen genieten van het leven. Momenteel vinden ruim 100 dieren een liefdevol thuis bij ons. Elk dier heeft zijn eigen naam en verhaal, en het is onze missie om deze verhalen te delen en bewustwording te creëren.

Elk dier verdient het om met liefde en respect behandeld te worden. Echter, de verzorging, medicatie, voeding en veterinaire zorg brengen aanzienlijke kosten met zich mee. Dankzij de gulle giften en donaties van mensen zoals u, kunnen wij ons werk voortzetten en de dieren de zorg bieden die ze nodig hebben. Elke vorm van hulp, of deze nu groot of klein is, wordt zeer gewaardeerd en maakt een groot verschil. Samen kunnen we het leven van deze dieren verrijken en een positieve impact hebben op hun welzijn.Jouw donatie, maakt het verschil.

Dierenopvang Pippi's Opvang ontvangt geen steun van de overheid. Ons voortbestaan wordt mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van dierenvrienden zoals jij! Je kunt ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen of om maandelijks te doneren en een sponsor van de opvang te worden. Jouw steun is van onschatbare waarde en maakt een direct verschil in het leven van de dieren die wij verzorgen. Samen kunnen we hun welzijn blijven garanderen en hen een liefdevolle thuis bieden. Bedankt voor jouw overweging en jouw steun aan onze missie.