Jake

8-11-2021 

 

Grote tumor bij zijn luchtpijp, werd erg benauwd en moest tot onze grote spijt worden ingeslapen. Hij is vredig begraven en zullen hem nog lang herdenken als een dappere lieve hond. 


December 2020

Jake is midden september 2020 binnengekomen. Jake kwam erg moe en gestrest binnen, hij verblijft in de vrijwilligersstudio om tot rust te komen. Hij heeft de eerst weken alleen maar geslapen in een hoekje en lijkt nu, na een maand zich beter te voelen. Het begon met voorzichtig kwispelen, en komen kijken. Nu ligt hij het liefst de hele dag vlakbij stagiaire Rooske en wilt niets liever dan kriebels!

Jake is erg angstig voor nieuwe situaties en verstopt zich dan het liefst. Als hij eenmaal gewend aan je is, is het een enorme knuffelkont! Hij is heel lief in de omgang en pakt je helemaal in met zijn lieve koppie.

Jake heeft 3 weken een Doxy kuur gehad en is nu negatief getest op hartworm! Dat is heel goed nieuws. Jake zal langzaam aan kennismaken met nieuwe dingen. We geven hem alle tijd die hij nodig heeft. 

Meer informatie volgt, omdat Jake pas sinds kort op de opvang is. We gaan de komende tijd kijken hoe zijn karakter zich ontwikkelt en bij wat voor soort huisje hij het best past.


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.