Lissy


11 feb 2024

 

Hallo allemaal!

Ik wilde even een update met jullie delen: met mij gaat het super! Ik ben flink afgevallen en voel me helemaal top. Mijn favoriete bezigheden zijn wandelen bij de plas en lekker slapen op de armen of benen van mijn papa en mama. Ik heb zelfs wat nieuwe kunstjes geleerd en ik ben niet meer zo bang voor voorbijkomend verkeer.

Oh, en nog iets heel speciaals: ik ben geadopteerd door mijn fosteradres! Dat betekent dat ik voor altijd bij mijn lieve papa en mama mag blijven. Ik kan niet blijer zijn!

Liefs, Lissy


Juni 2023

Update vanuit Nederland!

Lissy doet het geweldig hier! Ze heeft een bijzonder talent voor het omgaan met katten, is erg sociaal naar andere honden en kan zelfs goed overweg met konijnen! Ze is echt een lief en sociaal hondje. Hoewel we altijd erg blij worden van zulke positieve berichten, blijven we natuurlijk op zoek naar een blijvend thuis voor lieve Lissy!


Juni 2023

Foster Kim kwam vrijwilligerswerk bij ons doen en heeft Lissy meegenomen om in Nederland op zoek te gaan naar een gouden mandje. Lissy leert momenteel hoe het is om als huishond in Nederland te wonen, en het gaat al erg goed! Bekijk de video om haar avonturen te volgen.

Heb jij een gouden mandje voor Lissy? Kennismaken in Nederland is mogelijk.

 


19-12-2022

Wat een opluchting! De puppy's mogen vandaag eindelijk naar buiten! Na een periode van quarantaine vanwege giardia, zijn ze nu klaar om de wereld te ontdekken. De afgelopen weken waren een mix van wc-papier, vuilniszakken, vuile was, ontsmettingsmiddelen en medicatie, maar het was het allemaal waard. Kijk eens naar die knappe kopjes!


25-11-2022

 

Wat een bijzondere vondst tijdens de sunset wandeling! We ontdekten vandaag vijf moederloze puppy's, liefkozend genoemd "de sunsetpups". Het was meteen duidelijk dat we ze niet aan hun lot konden overlaten, dus hebben we ze mee naar huis genomen!


Naam Lissy
Geslacht Teefje
Ras Westpointer
Geboortedatum 25 Oktober 2022
Op de opvang sinds 25 November 2022
Karakter Actief, nieuwsgierig en speels
Kan mee aan de riem? Ja, heel braaf!
Verblijfsplaats Fosteradres in Nederland
Formaat 10 kilo verwachting 20-25 kilo
Sociaal met andere diersoorten Honden, katten en zelfs konijnen!