Lulu

Lulu is een mega stuiterbal in het verleden een kettinghond geweest, waardoor ze moest wennen aan de vrijheid op de opvang.

Ze is erg lief maar kan door haar verleden snel overprikkeld raken. Ze heeft altijd veel energie gehad, het is een kruising Border Collie met een Herder een echt werkhond van beide kanten.

Omdat ze aan een ketting lag, heeft het nooit eerder de kans gehad veel te leren. Ze houdt ontzettend van spelen en wil graag geliefd zijn door mensen. Daarom zoekt ze een huisje waar veel actief met haar gewerkt wordt (wandelen, fietsen en denkspelletjes) en bij mensen die verstand hebben van haar rasmix.

Het liefst ook bij een gezin zonder kleine kinderen i.v.m. het snel overprikkeld raken. Na een paar jaar onderdeel te zijn van een gezin zou ze waarschijnlijk wel prima met kinderen kunnen omgaan. Voor nu is dat niet verstandig, ze moet alles nog leren! 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.