Lieve

30-11-2015 is Lieve bij ons ter wereld gekomen. Een half jaar daarvoor is haar mama Sterre bij ons terecht gekomen en heeft ze goed dik kunnen worden voor haar dracht.

Zoals haar naam al zegt is Lieve ontzettend lief en doet ze geen vlieg kwaad. Ze heeft geen trauma gekend waardoor ze niet beter weet dan dat mensen je lekker kriebelen en eten geven. Daarom is ze ook ideaal met onze zwemwandelingen. Ze vindt het heerlijk om echt te zwemmen en ze geniet hier zichtbaar van! 

Ze geniet van haar leven op de opvang met haar mama en andere paarden en ezels. Ook is ze dol op eten! Soms iets te veel... hahaha...

Door de prachtige band met haar moeder zijn ze onafscheidelijk en blijven ze voor altijd bij elkaar. Het zou ideaal zijn als iemand daarom haar baasje op afstand wordt!


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze paarden een gouden paddock paradise te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een paard te adopteren. Ook Lieve is nog opzoek naar een baasje op afstand!