La Fiera

 

27-04-2024

Hallo, ik ben La Fiera!

In 2020 begon mijn avontuur op een verdrietige plek bij Koraal Tabak. Ik was nog maar een klein pupje, helemaal alleen en zo mager dat ik nauwelijks kon staan. Ik had een veel te grote vlooiband om en mijn buikje deed zo'n pijn door de wormen dat ik niet eens kon eten zonder dat er allemaal nare dingen gebeurden. Ik was zo bang om alleen te zijn.

Maar toen ontmoette ik Tamara, en vanaf dat moment veranderde alles. Ze nam me mee naar huis en zorgde ervoor dat ik nooit meer alleen hoefde te zijn. Ik sliep bij haar in bed, en overal waar ze ging, ging ik ook. Ik moest even wennen aan de andere honden in huis, maar Tamara hield me vaak dichtbij, zelfs op tafel, zodat ik me veilig voelde.

Langzaam maar zeker begon ik me beter te voelen. Ik kreeg de zorg en aandacht die ik nodig had, en mijn verlatingsangst verdween helemaal. Ik ben nu een echte huishond, en ik slaap nog steeds elke nacht naast Tamara op het kussen. 

Ik ben altijd vrolijk en blij, met mijn oren die vrolijk wapperen. Ik heb een groot hart en veel liefde te geven. En ik ben ook een beetje een jager! Ik houd ervan om op zoek te gaan naar kleine beestjes, hagedisjes en zelfs ratten, die ik regelmatig vang.

Mijn leven begon misschien moeilijk, maar dankzij Tamara heb ik nu een warm en liefdevol thuis. Ik ben een gelukkige hond en geniet van elk moment. Dit is mijn verhaal – het verhaal van La Fiera, het hondje met een groot hart en een liefdevol thuis.