Lissy


11 feb 2024

 

Hallo allemaal!

Ik wilde even een update met jullie delen: met mij gaat het super! Ik ben flink afgevallen en voel me helemaal top. Mijn favoriete bezigheden zijn wandelen bij de plas en lekker slapen op de armen of benen van mijn papa en mama. Ik heb zelfs wat nieuwe kunstjes geleerd en ik ben niet meer zo bang voor voorbijkomend verkeer.

Liefs, Lissy


Juni 2023

Update vanuit Nederland!

Lissy doet het geweldig hier! Ze heeft een bijzonder talent voor het omgaan met katten, is erg sociaal naar andere honden en kan zelfs goed overweg met konijnen! Ze is echt een lief en sociaal hondje. 


Juni 2023

Foster Kim kwam vrijwilligerswerk bij ons doen en heeft Lissy meegenomen om in Nederland op zoek te gaan naar een gouden mandje. Lissy leert momenteel hoe het is om als huishond in Nederland te wonen, en het gaat al erg goed! Bekijk de video om haar avonturen te volgen.

 


19-12-2022

Wat een opluchting! De puppy's mogen vandaag eindelijk naar buiten! Na een periode van quarantaine vanwege giardia, zijn ze nu klaar om de wereld te ontdekken. De afgelopen weken waren een mix van wc-papier, vuilniszakken, vuile was, ontsmettingsmiddelen en medicatie, maar het was het allemaal waard. Kijk eens naar die knappe kopjes!


25-11-2022

 

Wat een bijzondere vondst tijdens de sunset wandeling! We ontdekten vandaag vijf moederloze puppy's, liefkozend genoemd "de sunsetpups". Het was meteen duidelijk dat we ze niet aan hun lot konden overlaten, dus hebben we ze mee naar huis genomen!