Boaz

Boaz is een middel formaat hondje van januari 2019, hij weeg rond de 15 kilo. Hij is een Westpointer (die in juni 2019 van straat is gehaald.) Onder de schurft, Karpattenziekte en sterk vermagerd hebben wij hem opgenomen op de stichting. We begonnen met een Nexgard Spectra tablet om alle parasieten te doden, om de dag gewassen met speciale shampoo, Doxycycline kuur en veel liefde en geduld gegeven.  

Al snel werd duidelijk wat een vrolijk hond Boaz is met zijn blinkende vacht. Hij is sociaal met andere honden en hij houdt ervan om te spelen. We zouden het dan ook erg leuk vinden als er een andere hond aanwezig is in huis.

Hij is altijd vrolijk, om je te zien en iets leuks te ondernemen. Boaz is kerngezond.

Tijdens de wandelingen laat Boaz zien dat hij netjes aan de riem kan lopen. Ook kan hij los lopen en komt netjes terug bij de trailer (loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.) Vinden jullie het leuk om als gezin “een stukje Curaçao in huis te halen”? Boaz is bij ons gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid en klaar voor adoptie! 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.