Boaz

Lieve Boaz

In okt/nov ‘20 zag ik een post over Boaz. “Wie geeft Boaz zijn gouden mandje” stond erbij. Ik was op slag verliefd op zijn koppie. Én, niet geheel onbelangrijk, de omschrijving die erbij stond was perfect passend voor binnen ons gezin. Al is dat natuurlijk afwachten wanneer hij hier is...

Lieve Boaz kwam half December naar Nederland. We keken er enorm naar uit. Hij was heel teruggetrokken en had natuurlijk spanning van de reis ervaren. De eerste dag hebben we hem lekker gelaten, hij heeft alles geobserveerd. De kindjes, de andere dieren in huis, mijn man en mijzelf. We lieten hem lekker.

Binnen een paar dagen kwam hij bij, liep lekker mee buiten (soms wat angstig en onwennig) en al vrij snel konden we Boaz ook loslaten. Eerst alleen bij omheining, later ook bij het uitlaten.

Boaz geniet volgens mij intens van al het geknuffel en gezelschap. Hij schroomt ook niet om om een knuffel te komen vragen 😊 Het is een echt gezelligheidsdier, rustig en superlief voor zijn omgeving. En als we naar buiten gaan, naar het bos of de hei; dan gaat hij LOS. Rennen, spelen, een en al energie!

Wij hadden ons geen beter extra gezinslid kunnen wensen en zijn dolblij dat Boaz bij ons is.

Dank lieve Tamara en team voor het redden van Boaz en alle goede zorgen! We hopen dat jullie dit werk nog lang kunnen volhouden. Diepe bewondering vanuit onze kant en een poot van Boaz 💙

27 Januari 2021,

 

Hi Tamara, wij willen je laten weten dat we énorm blij zijn met Boaz. Het is zo’n lieverd, zo’n mooi beestje. Wij, en ook de kinderen, genieten volop van en met hem. We hadden ons echt geen fijnere match kunnen voorstellen binnen ons gezin. Dank, dank en nogmaals dank daarvoor 💙

13 december 2020, 

Boaz woont in Nederland, hij heeft meteen vrienden gemaakt met de kat en het hondje wat al bij het gezin woonde.

Zijn familie is helemaal gelukkig met hem!

Alleen maar blijdschap! 

Boaz op Curaçao

November, 2020

Boaz heeft eindelijk zijn lang verwachte For-ever home gevonden. 

 

Hij vliegt binnenkort naar zijn nieuwe familie in Nederland!

Juli 2019 tot 12 December 2020
 
Boaz is een klein formaat Westpointer, hij weegt rond de 15 kilo. Lieve Boaz was er verschrikkelijk aan toe! Hij zat onder de schurft en had heel veel jeuk toen hij als jong hondje (uit januari 2019) bij ons op de Opvang binnenkwam. Hierdoor was hij zo goed als kaal. We hebben hem om de dag gewassen met speciale shampoo, Nexgard Spectra tablet (tegen parasieten) en natuurlijk lekker eten gegeven. Hij heeft een Doxycycline kuur gekregen tegen de karpattenziekte. En we hebben hem vooral veel rust en liefde gegeven om volledig te kunnen herstellen.
 
Al snel werd duidelijk wat een knapperd Boaz is, met zijn blinkende vacht. Hij is super sociaal met andere honden en hij houdt ervan om te spelen! We zouden het graag zien dat Boaz een familie krijgt waar ook een andere hond aanwezig is. Boaz is altijd vrolijk, blij om je te zien, is een echte knuffelbeer en heeft altijd zin om iets leuks te ondernemen. Hij is een echt gezelschapshondje!
 
Tijdens de wandelingen laat Boaz zien dat hij netjes aan de riem kan lopen. Ook kan hij loslopen en komt hij netjes terug als je hem roept (loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.)
 
Boaz is kerngezond! Lieve Boaz is bij ons gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd, ontvlooid.
 
Wie geeft Boaz een thuis?

Meer weten over Boaz?

Houdt onze website in de gaten!