Boaz

Boaz is een klein formaat Westpointer, hij weegt rond de 15 kilo. Lieve Boaz was er verschrikkelijk aan toe! Hij zat onder de schurft en had heel veel jeuk toen hij als jong hondje (uit januari 2019) bij ons op de Opvang binnenkwam. Hierdoor was hij zo goed als kaal. We hebben hem om de dag gewassen met speciale shampoo, Nexgard Spectra tablet (tegen parasieten) en natuurlijk lekker eten gegeven. Hij heeft een Doxycycline kuur gekregen tegen de karpattenziekte. En we hebben hem vooral veel rust en liefde gegeven om volledig te kunnen herstellen.
 
Al snel werd duidelijk wat een knapperd Boaz is, met zijn blinkende vacht. Hij is super sociaal met andere honden en hij houdt ervan om te spelen! We zouden het graag zien dat Boaz een familie krijgt waar ook een andere hond aanwezig is. Boaz is altijd vrolijk, blij om je te zien, is een echte knuffelbeer en heeft altijd zin om iets leuks te ondernemen. Hij is een echt gezelschapshondje!
 
Tijdens de wandelingen laat Boaz zien dat hij netjes aan de riem kan lopen. Ook kan hij loslopen en komt hij netjes terug als je hem roept (loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.)
 
Boaz is kerngezond! Lieve Boaz is bij ons gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd, ontvlooid en heeft eindelijk zijn lang verwachte forever home gevonden. 
 
Hij vliegt binnenkort naar zijn nieuwe familie in Nederland!

Meer weten over Boaz?

Houdt onze website in de gaten!