Gracy

Gracy is een middel grote hond geboren in 2012. Ze is gevonden toen ze drachtig was van 5 pups en deze zijn geboren op de opvang. Nadat de pups groot genoeg waren om moeders te verlaten, hebben de pups allemaal een fijn huisje gevonden. Ook voor Gracy werd een fijn gouden mandje gevonden samen met Lotje. Helaas zijn ze na 3 jaar terug gekomen op de opvang door familie omstandigheden. 

Doordat Gracy al wat ouder is komen daar ook wat ouderdomskwaaltjes bij kijken. Gracy is bijna blind door staar. We kunnen haar helpen, door een oogspecialist in Nederland haar te laten behandelen. Ze zal daarna waarschijnlijk weer volledig kunnen zien. Alleen hebben we helaas geen 100% garantie. Op dit moment is Gracy een huishond bij Pippi's, omdat haar zicht slechter wordt. We kunnen haar hier beter in de gaten houden en ondersteunen met onze stem. 

Gracy is zeer sociaal naar mensen, dieren en gewend aan kleine kinderen. Tijdens wandelingen loopt ze los zonder problemen. Wel heeft ze soms wat support nodig van je stem, omdat haar zicht dus beperkt is.

Let op! Normaliter plaatsen wij alleen volledig gezonde honden. Voor Gracy maken wij een uitzondering, mede omdat Gracy in bijvoorbeeld Nederland een oogspecialist kan bezoeken en omdat we haar ook meer aandacht gunnen. Dit maakt dat wij de keuze maken dat ze wel beschikbaar is voor adoptie met haar medische verhaal. Een nieuw baasje moet zich dit goed realiseren en voor kiezen. Er kunnen onvoorziene kosten opspelen waar je van te voren goed over nagedacht moet hebben. 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.