Gracy

Gracy was een middelgrote hond geboren in 2012. Ze is gevonden toen ze drachtig was van 5 pups en deze zijn geboren op de opvang. Nadat de pups groot genoeg waren om moeders te verlaten, hebben de prachtige pups allemaal een fijn huisje gevonden. Ook voor Gracy werd een fijn gouden mandje gevonden samen met Lotje. Helaas zijn ze na 3 jaar terug gekomen op de opvang door familie omstandigheden. 

Doordat Gracy al wat ouder was kwamen daar ook wat ouderdomskwaaltjes bij kijken. Gracy werd bijna blind door staar. We konden haar helpen, door een oogspecialist in Nederland haar te laten behandelen. Ze zou daarna waarschijnlijk weer volledig kunnen zien. Alleen hadden we helaas geen 100% garantie.

Haar laatste tijd is Gracy een huishond bij Pippi's geweest, omdat haar zicht slechter en slechter werd. Thuis konden we haar beter in de gaten houden en ondersteunen met onze stem.

Gracy was zeer sociaal naar mensen, dieren en gewend aan kleine kinderen. Tijdens wandelingen liep ze los zonder problemen. Wel had ze soms wat support nodig van je stem, omdat haar zicht beperkt was.

Gracy is op 1 juli 2020 overleden. Helaas hebben we snel afscheid van haar moeten nemen, maandag was ze blij rond aan het tollen. 's Avonds wilde ze niet meer eten, dinsdag werd ze wat stijf, donderdag bloed afgenomen met een hele slechte uitslag..

 

In de auto heeft Gracy nog maximale knuffels gekregen en toen kreeg ze haar slaap zacht prikje, die ze verdiende om vredig te rusten.

Lieve Gracy is voor eens en altijd een Pippi.