La Toya

La Toya is een middelformaat hondje afkomstig uit het Asiel op Curaçao. Samen met 2 andere honden verbleef zij hier het langst en hebben wij besloten haar mee te nemen naar de stichting. 

La Toya is geschat geboren op +/-11-12-2015 . Het is een hondje die houdt van gezelschap van mensen. Wij zien La Toya het liefst bij iemand die veel thuis is en niet perse een hond zoekt voor lange wandelingen. 

Door een sprong van de tribune is haar gewricht doorgezakt. Na een dure operatie is het gebleken dat deze operatie niet de uitkomst heeft geboden waar wij op hoopten. La Toya heeft nu een brace, deze draagt zij onder toezicht. Ze heeft geen pijn aan haar poot en kan haar poot ook goed gebruiken. 

La Toya vindt het super leuk om samen met haar baas bezig te zijn. Ze is erg leergierig en heeft er plezier in om samen met haar baas te zijn. 

Bij ons heeft La Toya al laten zien dat zij netjes aan de riem kan mee lopen. Ook kan ze bij ons loslopen. (loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.) 

Let op! Normaliter plaatsen wij alleen volledig gezonde honden. Voor La Toya maken wij graag een uitzondering. In Nederland is er meer mogelijk omtrent orthopedie voor dieren. Ook zien wij dat La Toya veel aandacht nodig heeft en vraagt. Ze wil graag bij je zijn en knuffelen. Dit maakt dat wij de keuze maken om haar wel beschikbaar te stellen voor adoptie met haar medische verhaal. Een nieuwe baasje moet zich dit goed realiseren en voor kiezen. Er kunnen onvoorziene kosten opspelen waar je goed over nagedacht moet hebben. 

 


8 Januari 2021

Update foster in Rockanje, Nederland:


La Toya is zo’n lief en makkelijk hondje😍 ze vind alles prima zolang ze maar lekker bij je mag liggen. Met wandelen is ze ook makkelijk, als je andere mensen of honden tegenkomt, maakt dat ook niet uit en vreemde mensen over de vloer kijkt ze ook niet raar van op, wat dat betreft een ideale hond zolang je haar maar lekker aandacht heeft😊

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.