La Toya

9 maart 2021

Dank je wel Tamara, dat je dit lieve dier uit het asiel hebt gehaald. Ik ben echt gelukkig met haar en zij doet het super super super goed hier! Ze speelt zelfs hier in huis met de kattentunnel, de gekste capriolen en geeft 1 klein blafje zittend op mijn bed, als ze vindt dat ik moet komen slapen. Springt dan in haar mand, rolt zich op en slaapt de hele nacht door totdat ik opsta. Genieten😍

Vriendin uit Curacao 

16-01-2021, Nederland 

La Toya en Romina slapen 5 sterren ⭐️ bij ons fosteradres in Rockanje.


Roos: Ik zit zelf op een stoel omdat de hondjes op de bank liggen🙈  Alleen maar liefde! 

Dankbaar! 

Foster update vanuit Rockanje   

08-01-2021, Nederland 

La Toya is zo’n lief en makkelijk hondje😍 ze vind alles prima zolang ze maar lekker bij je mag liggen. Met wandelen is ze ook makkelijk, als je andere mensen of honden tegenkomt, maakt dat ook niet uit en vreemde mensen over de vloer kijkt ze ook niet raar van op, wat dat betreft een ideale hond zolang je haar maar lekker aandacht heeft😊

La Toya op Curaçao

Juni 2020, Curaçao

Wij zien La Toya het liefst bij iemand die veel thuis is en niet perse een hond zoekt voor lange wandelingen. 

Door een sprong van de tribune is haar gewricht doorgezakt. Na een dure operatie is het gebleken dat deze operatie niet de uitkomst heeft geboden waar wij op hoopten. La Toya heeft nu een brace, deze draagt zij onder toezicht. Ze heeft geen pijn aan haar poot en kan haar poot ook goed gebruiken. 

 

Let op! Normaliter plaatsen wij alleen volledig gezonde honden. Voor La Toya maken wij graag een uitzondering.

In Nederland is er meer mogelijk omtrent orthopedie voor dieren. Ook zien wij dat La Toya veel aandacht nodig heeft en vraagt.

 

Ze wil graag bij je zijn en knuffelen. Dit maakt dat wij de keuze maken om haar wel beschikbaar te stellen voor adoptie met haar medische verhaal. Een nieuwe baasje moet zich dit goed realiseren en voor kiezen. Er kunnen onvoorziene kosten opspelen waar je goed over nagedacht moet hebben. 

Mei 2019, Curaçao

La Toya is geschat geboren op +/-11-12-2015 . Het is een hondje die houdt van gezelschap van mensen.

La Toya vindt het super leuk om samen met haar baas bezig te zijn. Ze is erg leergierig en heeft er plezier in om samen met haar baas te zijn. 

Bij ons heeft La Toya al laten zien dat zij netjes aan de riem kan mee lopen. Ook kan ze bij ons loslopen. (loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training mogelijk zijn.) 

 

 

Langst zitter Dierenasiel  

December 2018, Curaçao

La Toya is een middelformaat hondje afkomstig uit het Asiel op Curaçao. Samen met 2 andere honden verbleef zij hier het langst en hebben wij besloten haar mee te nemen naar de stichting. 

Naam La Toya
Geslacht Teefje (gesteriliseerd)
Ras Westpointer
Geboortedatum +/- 11-12-2015
Op de opvang sinds December 2018
Karakter Lief, leergierig, enthousiast, ligt het liefst op schoot te knuffelen.
Kan mee aan de riem? Ja, super braaf!
Medische bijzonderheden Kan geen extreem lange wandelingen i.v.m blessure.
Verblijfplaats Nederland, 28 december 2020 verhuisd naar haar fosteradres in Rockanje
Formaat Middelmaat Westpointer. Gewicht: 10 a 15 kilo