Makker

Makker is een groter formaat Westpointer, hij weegt rond de 27 kilo en zijn leeftijd is geschat op 01-01-2017. Hij is gedumpt bij de St. Jorisbaai en werd daar maanden door ons en andere wandelaars gevoerd. Hij was nieuwsgierig maar durfde niet dichtbij te komen. Makker ging op een dag flink mank lopen en omdat hij geen vertrouwen had in mensen is hij gevangen met de vangkooi. Zodat wij hem medische zorg konden geven.

Al snel liet Makker zien wat een gezellige vent hij is. Hij is erg sociaal met andere honden en ook een echte knuffelbeer voor bekende verzorgers. Makker is naar onbekende mensen een mix van waaks en verlegen en zal daarom niet iedereen direct vertrouwen. Nieuwe 'vrienden' zal je daarom met geduld moeten introduceren.

We zien makker het liefst bij iemand die zin heeft om met hem aan de slag te gaan. We denken dat hij het erg leuk vindt om samen dingen met zijn baasje te ondernemen. Makker gaat altijd met veel plezier mee met de wandelingen bij St Jorisbaai.  Hij is gewend een wandeltuig om te hebben en het reizen in de bench is ook geen enkel probleem voor Makker. Loslopen gaat goed, hij maakt hierin grote sprongen en geniet er zichtbaar van tijdens de wandelingen. Het liefst rent hij heel hard en lange afstanden. Wij zoeken voor Makker een gezin met geduld en vertrouwen, zodat hij zich veilig voelt en kan ontpoppen tot een zelfverzekerde huishond.

 

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.