Makker


April 2023

 

Onze langzitter Makker wacht nog altijd op zijn gouden mandje! Hij zit al ruim 4 jaar bij ons in de opvang. Vandaag mocht hij op de foto bij de fotograaf. Ben jij net zo verliefd op deze knappe jongen als wij en heb jij een forever home voor hem?


2 februari 2023

Makker is vandaag al weer 4 jaar op de opvang!

Het afgelopen jaar had hij een probleem aan zijn staart, maar dit is gelukkig verholpen met prednison en een verbandje om het puntje van zijn staart.

Makker is een lieve, speelse en enthousiaste hond.

 

Zijn beste 'Makker' is Cola ze spelen graag samen en rennen elke ochtend samen door het paddock paradise. 

Hoe mooi zou het zijn als we hem een fijn nieuw thuis kunnen geven.


2 februari 2021

Hieper de Piep Hoeraaa vandaag is Makker 2 jaar bij de opvang!

 

Het liefst gaf ik hem vandaag zijn grootste wens cadeau voor zijn Rescue Verjaardag.  We zoeken een fantastisch thuis voor Makker! Niks mooier dan een liefdevolle familie die voor hem zorgt. 

Makker is ontzettend lief voor onze vrijwilligers, wij zijn allemaal dol op hem! Hij slaapt graag in een te kleine mand. 

 

Hij kan flink pittig uit de hoek komen als een onbekende man de tuin inloopt. Hierin heeft hij begeleiding nodig van een liefhebber met geduld. Als hij gewend is speelt en wandelt, hij graag met mannen. 

 

Hij is leergierig en dol op spelen met een bal, knuffel of Cocosnoot


 

Makker is een groter formaat Westpointer, hij weegt rond de 27 kilo en zijn leeftijd is geschat op 01-01-2017. Hij is gedumpt bij de St. Jorisbaai en werd daar maanden door ons en andere wandelaars gevoerd. Hij was nieuwsgierig maar durfde niet dichtbij te komen. Makker ging op een dag flink mank lopen en omdat hij geen vertrouwen had in mensen is hij gevangen met de vangkooi. Zodat wij hem medische zorg konden geven.

Al snel liet Makker zien wat een gezellige vent hij is. Hij is erg sociaal met andere honden en ook een echte knuffelbeer voor bekende verzorgers. Makker is naar onbekende mensen een mix van waaks en verlegen en zal daarom niet iedereen direct vertrouwen. Nieuwe 'vrienden' zal je daarom met geduld moeten introduceren.

We zien makker het liefst bij iemand die zin heeft om met hem aan de slag te gaan. We denken dat hij het erg leuk vindt om samen dingen met zijn baasje te ondernemen. Makker gaat altijd met veel plezier mee met de wandelingen bij St Jorisbaai.  Hij is gewend een wandeltuig om te hebben en het reizen in de bench is ook geen enkel probleem voor Makker.

Loslopen gaat goed, hij maakt hierin grote sprongen en geniet er zichtbaar van tijdens de wandelingen. Het liefst rent hij heel hard en lange afstanden. Wij zoeken voor Makker een gezin met geduld en vertrouwen, zodat hij zich veilig voelt en kan ontpoppen tot een zelfverzekerde huishond.

 

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.