Mali

Mali is midden september samen met haar mama Kaila binnengekomen op het rescuecenter.

We strijden al maanden om het rescuecenter te minimaliseren tot een behapbaar aantal dieren om voor te zorgen. We hebben weinig vrijwilligers en toch konden we deze dieren Niet achterlaten. Hiervan zouden we slapeloze nachten krijgen, wetende dat ze ernstig lijden op straat aan lot overgelaten. Mama hond heeft een flinke infectie aan haar verwonde voorpoot en hoge koorts.

Haar puberpup Mali heeft een gebroken vergroeide achterpoot. We waren het met z’n vieren eens dat we Moesten helpen! De namen zijn geïnspireerd van Mayonaise en Ketchup dankzij de restjes van de Burger King. Mali en Kaila onze “toetjes” op late avond. Kaila betekend geliefd.. en Mali betekend Aantrekkelijkheid 💖

 

Als pup is Mali aangereden en daarna is haar achterpoot scheef aangegroeid. Het lijkt erop dat ze geen pijn heeft aan haar poot maar de dierenarts geeft wel aan dat ze mogelijk op latere leeftijd klachten kan krijgen van bijvoorbeeld artrose. Hiervoor kunnen we Metacam geven een pijnstiller en ontstekingsremmer. Voor nu is medicatie niet nodig omdat ze vrolijk rondloopt.

Mali is gek op rennen en spelen en dol op haar vriendinnen in de tuin. 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.