Nest puppy's


05-2023

Ben je net zo verliefd op deze puppy's als wij?

Deze 8 broertjes en zusjes waren slechts drie weken oud toen we ze samen met hun moeder ophaalden. We hebben voor ze gezorgd door ze te behandelen tegen vlooien en teken, ze een wormenkuur te geven en ze te wassen om schimmelinfecties te voorkomen. Dagelijks hebben we ze melk en puppybrokjes gegeven, waardoor ze nu opgroeien tot mooie, gezonde puppy's!

De vader van deze pups is een Dobermann en de moeder is een Westpointer. Dobermanns staan bekend om hun intelligentie, energie, loyaliteit, alertheid, moed, gehoorzaamheid en zelfverzekerdheid. Mama is erg vriendelijk, barst van de energie en is dol op mensen. Ze verblijft momenteel bij ons in de opvang en zal ook op zoek gaan naar haar gouden mandje zodra de puppy's oud genoeg zijn.

Hieronder vind je alle beschikbare puppy's uit dit nestje!


Maisy (geadopteerd!)

Teefje


Mazzel (geadopteerd!)

Reutje


Molly (geadopteerd!)

Teefje


Moos (geadopteerd!)

ReutjeMick, beschikbaar voor adoptie

Reutje, verblijft op Curaçao 

Geweldig nieuws! Mick, onze speelse puberhond, is nog steeds op zoek naar zijn forever home!

Mick is een sociale hond die dol is op interactie en spelen. Hij heeft een liefdevol karakter en staat te popelen om zijn energie te delen met een nieuwe familie. Met zijn levendige persoonlijkheid zal hij zeker een geweldige toevoeging zijn aan elk huishouden.

Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die altijd klaar staat voor avontuur en plezier, overweeg dan om Mick een thuis te bieden. Hij is klaar om zijn hart te openen voor een liefdevolle familie die hem de warmte en genegenheid kan bieden die hij verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op als je Mick een nieuw thuis wilt geven. Hij staat te popelen om zijn leven te delen met een liefdevolle familie!


Misty, beschikbaar voor adoptie

Teefje, verblijft op Curaçao 

Ontmoet Misty, een prachtige hond met een ziel vol liefde en avontuur, nog steeds wachtend op haar droomhuis in ons rescue center op Curaçao!

Misty is een ware schoonheid, met haar zachte ogen en speelse persoonlijkheid steelt ze al snel je hart. Ze is gek op knuffelen en geniet van avonturen in de buitenlucht. Misty heeft een zachtaardige en vriendelijke aard, en ze verlangt naar een liefdevol thuis waar ze alle aandacht en zorg krijgt die ze verdient.

Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je leven zal verrijken met liefde en vreugde, overweeg dan om Misty een kans te geven. Ze wacht geduldig op haar kans om deel uit te maken van een liefdevol gezin en een warm nest te vinden waar ze voor altijd thuis kan zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Misty en hoe je haar kunt adopteren.

 


Macho, beschikbaar voor adoptie

Reu, Verblijft in Nederland Rockanje.

Op zoek naar een geweldige metgezel die barst van liefde en energie? Maak kennis met Macho, onze ongelooflijk lieve en energieke hond!

Macho, een mix van Westpointer en Doberman, is een ware knuffelbeer die nog steeds denkt dat hij een schoothondje is. Hij geniet ervan om dicht bij je te zijn en is altijd in voor een knuffelsessie. Maar laat je niet misleiden door zijn knuffelige aard - Macho is ook een actieve hond die dol is op wandelen en spelen.

Met een kalme en gehoorzame houding tijdens wandelingen, zowel los als aan de riem, is Macho een plezier om mee op pad te gaan. Hij reageert rustig en vriendelijk op fietsers, auto's, mensen en andere honden, waardoor hij gemakkelijk te begeleiden is in verschillende omgevingen.

Om Macho gelukkig en gezond te houden, heeft hij wel wat mentale en fysieke uitdagingen nodig. Denk aan denkspellen en veel wandelen om zijn actieve geest en lichaam te stimuleren.Ben je klaar voor een dynamische metgezel die je leven zal verrijken met liefde, avontuur en plezier? Overweeg dan om Misty, Mick of Macho een liefdevol thuis te bieden!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Macho en hoe je hem kunt adopteren.


Mattie (overleden...)

Het is met grote droefheid dat we moeten meedelen dat Mattie, een van onze geliefde pup, is overleden na het innemen van een Nexgard Spectra tablet. Dit is een hartverscheurend verlies voor ons allemaal. Mattie was een speciaal en zijn vrolijke aanwezigheid zal enorm gemist worden.

We willen benadrukken dat het gebruik van dergelijke medicatie altijd met de grootste zorg en onder nauw toezicht van een dierenarts moet gebeuren. Ondanks onze beste intenties en voorzorgsmaatregelen kunnen tragische ongelukken zoals deze helaas plaatsvinden.

Onze gedachten gaan uit naar degenen die Mattie hebben gekend en geliefd hebben. We delen in jullie verdriet en rouwen samen om dit verlies. Mattie zal altijd in onze harten voortleven en ligt begraven bij onze andere sterretjes.


Naam Puppy's
Geslacht 5 reutjes en 3 teefjes
Ras Westpointer x Dobermann
Geboortedatum 09-05-2023
Op de opvang sinds 30-05-2023
Kan mee aan de riem? Ja
Verblijfplaats Curaçao, Pippi's opvang
Formaat Verwachting rond de 25-30kg
Sociaal naar mensen Worden op dit moment gesocialiseerd
Wanneer vliegen De pups mogen vanaf 15 weken oud naar nederland vliegen (rond 15-08-2023)

Als je niet in de gelegenheid bent om een van onze honden een permanent thuis te bieden, maar toch wilt helpen, is dat mogelijk! Bij ons kun je op afstand een hond adopteren. Dit betekent dat je een bijdrage kunt leveren aan de zorg, voeding en medische behoeften van een hond die nog wacht op een liefdevol thuis. Door op afstand te adopteren, draag je rechtstreeks bij aan het welzijn van de hond en help je ons om voor hen te blijven zorgen totdat ze een geschikte adoptieplek vinden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe je op afstand een hond kunt adopteren en hoe je kunt bijdragen aan het verbeteren van het leven van deze dieren. Jouw steun maakt een groot verschil en wordt enorm gewaardeerd door ons en de honden die we verzorgen.