Ayla


Juli 2023

Onze knappe mama Ayla mocht vandaag op de foto bij de fotograaf. Ze was een echt fotomodel!


12-07-2023

 

Afgelopen week werd Ayla een beetje stilletjes, haar litteken op haar neus was open gegaan en die moesten we verzorgen. Ze reageerde heel heftig op de betadine. Niet veel later ging ze krampen met haar kaken, kwijlen en werd ze heel stil. Ayla begon zelfs met afzonderen, heel zielig. Na een speurtocht naar de oorzaak, bleek ze een takje tussen haar bovengebit te klemmen en deze prikte in haar tandvlees. Deze hebben we er meteen gehaald en uiteraard heeft ze pijnstillers gekregen! De volgende dag was ze meteen weer een hele vrolijke dame!


04-07-2023

Vandaag zijn we met Ayla naar de dierenarts gegaan. Ze is helemaal nagekeken, is gevaccineerd en heeft een bloedtest gehad. Onze lieve meid is kerngezond, wat een goed nieuws!


Juni 2023

 

Ayla is zeer vriendelijk, bruisend van de energie en dol op mensen. Ze doet het erg goed bij ons. Ze heeft onze 2 gedumpte weesjes Joy en Jazzy ook in het gezin opgenomen, zo lief! Ayla is absoluut een goede moeder, zeer zorgzaam. Altijd een schuin oog naar de pups maar laat ze zelfstandig op onderzoek rondsnuffelen.

In deze video zie je haar (rond 9.00 minuten) samen met haar puppy's!


30-05-2023

Vandaag haalden we 8 puppy's met hun mama Ayla op! De puppy's waren pas 3 weken oud. We hebben ze behandeld tegen vlooien en teken, ze hebben een wormenkuur gehad en we hebben ze gewassen tegen schimmel. De papa van deze pups is een Dobermann en de Ayla een Westpointer. 

Ayla is zodra de puppy's oud genoeg zijn ook opzoek naar een gouden mandje.