Nikkie

Nikkie is een middel groot hondje, ze is geboren in November 2018. Ze is zelf naar de stichting gekomen. Er worden in de straat van de stichting wel vaker honden gedumpt helaas. Nikkie had besloten dat Pippi's haar nieuwe thuis moest worden. 

In het begin was ze erg angstig en daarom ook een beetje boos. Ze kende geen mensen en moest hierin echt gesocialiseerd worden. Nadat ze gewend was op de opvang en bijgekomen was van het leven op straat, is ze gekoppeld aan Perla. Dit was een ander opvang hondje op de stichting. Hierdoor kwam Nikkie erg uit haar schulp en leerde zij van Perla dat mensen super leuk zijn. (Perla heeft inmiddels haar gouden mandje gevonden)

Nikkie komt inmiddels speels op je af om je vrolijk te begroeten maar zoekt daarna zelf weer haar veilige afstand om te observeren. Dit is goed en we geven haar alle tijd om aan ons te wennen. 

We zoeken een huisje voor Nikkie waar de baasjes veel thuis zijn om haar goed te begeleiden in haar socialisatie. Ze zal tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuwe omgeving. Het zou fijn zijn als er een andere sociale en/of speelse hond aanwezig is zodat ze zich hieraan kan optrekken. We zien dat dat Nikkie erg goed doet en dat ze hier veel van leert. 

Over Nikkie en haar komst bij Pippi's is een speciale youtube video gemaakt, klik op de link hieronder om deze te bekijken! 

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.