Nikkie


April 2023

Vandaag mocht onze knappe Nikkie voor de lens van de fotograaf verschijnen! Mooi is ze he?


2020

 

Nikkie is een middel groot hondje, ze is geboren in November 2018. Ze is zelf naar de stichting gekomen. Er worden in de straat van de stichting wel vaker honden gedumpt helaas. Nikkie had besloten dat Pippi's haar nieuwe thuis moest worden. 

In het begin was ze erg angstig en daarom ook een beetje boos. Ze kende geen mensen en moest hierin echt gesocialiseerd worden. Nadat ze gewend was op de opvang en bijgekomen was van het leven op straat, is ze gekoppeld aan Perla. Dit was een ander opvang hondje op de stichting. Hierdoor kwam Nikkie erg uit haar schulp en leerde zij van Perla dat mensen super leuk zijn. (Perla heeft inmiddels haar gouden mandje gevonden)

Nikkie komt inmiddels speels op je af om je vrolijk te begroeten maar zoekt daarna zelf weer haar veilige afstand om te observeren. Dit is goed en we geven haar alle tijd om aan ons te wennen. 

We zoeken geen huisje voor Nikkie, omdat ze niet is te benaderen. 

 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.