Priva

18 februari 2023

Priva doet het goed op de opvang. Ze speelt graag met haar hondenmaatjes; Nikkie, Dandy en Balou op de opvang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Priva is een middel grote hond, geboren in 2019. Ze is binnengebracht bij de dierenarts Pieter Claus en is nu bij ons. Priva komt van straat en is opzoek naar een warm huisje. 

Voor Priva zoeken wij een plek zonder kinderen omdat ze erg prikkelgevoelig is. Priva vind het super leuk om met andere honden samen te spelen en te zijn. Daarom lijkt het ons ook fijn voor haar als ze op een plek komt waar al een andere hond aanwezig is waar ze samen lekker in de tuin kunnen rennen. 

Ze is nog een beetje een verlegen hondje maar maakt bij ons op de opvang  al grote stappen en leert veel van de andere honden. Priva kan nog niet meelopen aan een riem maar dit moet na goeie ondersteuning en begeleiding wel mogelijk zijn. We zoeken mensen die veel thuis zijn en opzoek zijn naar een hond waar je mee aan de slag moet. Priva moet nog veel leren en er zal de nodige training voor nodig zijn. Hiervoor is een cursus aan te raden bij een positieve hondenschool. 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.