Zoë


juli 2023

 

Wie geeft onze spring in het veld Zoë een forever home?

Zoë is een jonge dame van 9 maanden oud. Ze is gevonden samen met haar broertje en zusjes. Na een aantal maanden bij Pippi’s opvang gewoond te hebben is ze naar ons in Nederland verhuisd om als foster hondje bij ons te komen wonen samen met haar broertje Sem.

Zoë is een onwijs leuk, vrolijk en lief hondje. Ze is klein van formaat (zo rond de 10 kilo). Ze is gek op spelen met knuffels, wandelen in het bos of over het strand en natuurlijk lekker kroelen. Zoë weet heel goed wat ze wil en maakt dit op een grappige manier ook duidelijk, wij moeten regelmatig enorm om haar lachen omdat ze dan weer iets geks uit haalt. Zoë is gewend aan andere honden, katten en paarden. Dit gaat allemaal goed. Ze loopt keurig mee aan de riem en is al zindelijk in huis. Kortom ze is een hele leuke jonge hond, ze kan nog ontzettend veel leren en heeft heel veel liefde te geven.


03-05-2023

 

Vandaag zijn de Sunset pups Sem & Zoë naar een foster in Nederland gevlogen. Ze gaan in Rockanje opgeleid worden tot huishonden vanuit daar gaan we adopties regelen!


24-02-2023

 

De puppy's groeien als kool! Kijk is hoe knap Zoë al aan het worden is? Ze zoekt nog naar haar forever home! Heb jij een gouden mandje voor haar klaarstaan?


19-12-2022


De puppy's mogen vandaag eindelijk naar buiten! Ze bleken giardia te hebben en konden daarom niet uit de quarantaine. De afgelopen weken waren vol wc-papier, vuilniszakken, vuile was, ontsmettingsmiddelen en medicatie. Het was het helemaal waard, kijk die knappe kopjes nou!


25-11-2022

 

Vandaag vonden wij tijdens de sunset wandeling 5 moederloze gedumpte puppy's. Natuurlijk konden we ze niet aan hun lot overlaten en hebben wij ze meegenomen!