Zus

Zus is een grote hond die al enige tijd op de opvang verblijft. Ze is geboren op 19-05-2017. Ze is als  8 weken oude puppy binnengekomen en komt van een verwilderde moeder. Ze heeft een mooie grijs gestroomde vacht wat iets van een herder weg heeft. Zus is zeker niet vals maar erg onzeker en verlegen, vooral naar nieuwe mensen. Ze heeft tijd nodig om aan je te wennen en je vertrouwen te winnen.

Voor zus zoeken wij een baasje die haar alle tijd en ruimte geeft om vertrouwen op te bouwen. We zijn opzoek naar iemand die veel thuis is en waar eventueel een andere stabiele hond aanwezig is waaraan ze zich kan optrekken.

Hier op de opvang is zus altijd vrolijk als je komt schoonmaken of even komt checken. Ze blijft bij nieuwe mensen vaak nog op gepaste afstand. Wel kun je aan haar zien dat ze minder stress heeft wanneer ze je kent. Hierin blijft ze vooruit gaan.

Zus zal nog veel moeten leren, ze is bij ons nog niet mee geweest met een wandeling. Dit is iets wat we wel graag willen oppakken, maar we willen vooral niet overhaasten en maken kleine stappen met haar.

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.