Pippi's Donatie shop

Hieronder staan onze meest voorkomende producten of diensten. Van jouw gedoneerde bedrag kunnen wij deze producten en/of diensten bekostigen. Op deze manier weet je precies waar jouw geld aan besteed zal worden voor de dieren. Je ontvangt onderstaande producten en/of diensten niet zelf.


Help ons met voer voor onze dieren!

Blikvoer voor hond en kat

€ 5,00

Blikvoer voor hond en kat

€ 5,00

Al onze dieren krijgen een beetje blikvoer over de brokken. Dit is handig i.v.m. medicatie geven. Ook weten we dan zeker dat ze lekker en goed eten. 

Wij gebruiken voor zowel hond als kat, 2 blikken blikvoer per dag. Door ons te helpen kun je de honden en katten voor 3 dagen voorzien van blikvoer. 

Kattenvoer voor 5 dagen

€ 28,00

Kattenvoer voor 5 dagen

€ 28,00

Met 1 zak kattenvoer kunnen wij onze katten gemiddeld 5 dagen voeren.

Hondenvoer voor 3 dagen

€ 35,00

Hondenvoer voor 3 dagen

€ 35,00

Van dit bedrag kunnen wij 1 zak hondenvoer kopen waar wij de honden gemiddeld 3 dagen van kunnen voeren. 

1 dagdeel hooi voor de paarden

€ 75,00

1 dagdeel hooi voor de paarden

€ 75,00

Voor dit bedrag kunnen wij de paarden voorzien van 1 dag aan ruwvoer. 

Help ons zorg producten te bekostigen!

Luiers Bowie

€ 15,00

Luiers Bowie

€ 15,00

Bowie kennen we allemaal onze gehandicapte hond. Door zijn zenuwbeschadiging is hij deels verlamd en ook incontinent. Hij draagt luiers. Hij past alleen de Kruidvat luiers, maat 6 met plakstrips. 

Kom je op vakantie naar Curacao en heb je plaats in de koffer dan zijn wij heel extra geholpen omdat we transport kosten besparen!!  

Medical pet shirt Bowie

€ 20,00

Medical pet shirt Bowie

€ 20,00

Bowie kennen we allemaal onze gehandicapte hond. Door zijn zenuwbeschadiging is hij deel verlamd en incontinent. Hij draag daarom luiers en om deze op zijn plek te houden draag hij een medical shirt maar Medium. We verschonen hem meerdere keren per dag en hij krijgt dan ook een schone romper aan

Help ons medicatie en de dierenarts te bekostigen!

Medicijnen

€ 4,00

Medicijnen

€ 4,00

Hier kan je een donatie schenken voor onze meeste gebruikte medicijnen voor de dieren. Honden die lijden aan karpattenziekte beginnen standaard met een Doxycyclinekuur van 21 dagen, daarna doen we een bloedtest. Regelmatig verlengen we de kuur nog enkele keren tot de hond gezond is verklaard. Door de karpattenziekte en stof door droogte gebruiken we veel Oogzalf. De Curaclox wondzalf is magisch bij ontstoken wonden door de werking van penicilline

Preventiemiddelen

€ 32,00

Preventiemiddelen

€ 32,00

Hier kun je een donatie doen voor preventiemiddelen die wij gebruiken bij de dieren. De dieren die nieuw binnekomen krijgen standaard een Nexgard tablet en de dieren worden ook maandelijks ontwormd en ontvlooit.

Prikjes!

€ 35,00

Prikjes!

€ 35,00

Voor deze verschillende bedragen kunnen wij de vaccinaties, chippen en bloedtesten uitvoeren. Je kunt zelf kiezen waarbij je wilt helpen.

Sterilisatie en Castratie

€ 50,00

Sterilisatie en Castratie

€ 50,00

Al onze dieren worden gesteriliseerd of gecastreerd. Dit kan veel problemen voorkomen en het voorkomt natuurlijk dat er meer pups komen. 

Hartworm behandeling

€ 250,00

Hartworm behandeling

€ 250,00

Voor dit bedrag kunnen wij een hond behandelen tegen hartworm. Help je ons mee de honden te genezen van hartworm? 

Hartworm is een van de meest levensbedreigende wormen. Doordat de wormen zich nestelen in en om het hart, gaat de functie van het hart achteruit. Door de wormen ontstaat er uiteindelijk een ontsteking en deze zorgt voor een verhoogde bloeddruk. Het kost het hart dus meer moeite om het bloed rond te pompen. Wanneer dit niet op tijd behandeld wordt, zal het dier komen te overlijden.