Covid-19 Crisis

Pippi's Opvang is een officiële stichting op Curaçao. Wij vangen verwaarloosde, gedumpte, gehandicapte en mishandelde dieren op en zijn volledig afhankelijk van donaties en andere giften.

Tamara runt een dierenhotel  waarvan ruim 7 jaar bij alle kosten zijn gedekt. Door de Covid-19 Crisis hebben we nu geen inkomsten meer van het dierenpension. Alle reserveringen zijn geannuleerd en het pension is leeg. Daarbij deden we zwemwandelingen met de paarden en ezels waar toeristen aan konden deelnemen. Door code oranje en onderbezetting van vrijwilligers zijn er Helaas amper tot geen wandelingen. Hierdoor hebben we alle financiële hulp hard nodig om rond te kunnen komen!!

Alleen aan voer en drinkwater gaat er maandelijks al meer dan €4000,- doorheen. En daar komen dan nog veel extra kosten bij, denk aan hoge dierenartskosten...

Wij hopen dat we kunnen rekenen op jouw hulp, zodat we met z'n allen deze crisis doorkomen! Hier onder leest je manieren om ons door de crisis heen te helpen. Elke euro gaat rechtstreeks naar de dieren!

Alvast ontzettend bedankt!


We knallen bijna 2020 uit!

Op het Tropische eiland Curaçao, ook een ellendig Covid-19 jaar! Er zijn amper toeristen op het vakantie-eiland, daardoor raakte veel mensen werkloos. Als gevolg Kinderen met vreselijke Honger en Extreem veel Dierenleed.
Massaal worden dieren gedumpt. Uit wanhoop, gebrek aan liefde... we weten het niet precies. Wij van Pippi’s troffen de hulpeloze dieren aan, vaak bij de Sint-Jorisbaai. Einde van onze straat.
Ook Pippi’s Opvang was daar om te helpen, net als andere stichtingen op het eiland! Wij vangen momenteel 84 dieren op en hebben vele succesvol herplaatst, meestal in Nederland. Een warme gedachten te weten dat de dieren samen met het gezin kerst vieren en misschien zelfs cadeautjes krijgen. Deze gedachten geeft ook vreugde en hoop op de toekomst!
Nu zitten wij als stichting in hele hoge nood, en vragen daarom 3 minuten van jullie tijd. Enkele dieren hebben medische zorg nodig voor het laatste stukje van herstel. We naderen het einde van het jaar, Kerst en Oud & Nieuw komen eraan, laten we in plaats van al ons geld de lucht in te knallen elkaar helpen!
Er komen enorme dierenarts rekeningen aan, het geld hebben we op dit moment niet! HELP JIJ PIPPI’S 2020 UIT!! Jouw Bijdrage is goud waard, en maakt echt het verschil:
De zwaargewonde ezeltjes Steff en Starr, na een lange zorgelijke weg gelukkig hersteld. Letterlijk en figuurlijk bloed, zweet en tranen. Het zwaar getraumatiseerde paard Capricho, wat totaal geen vertrouwen heeft in de mens en ook ezel Soef worden aanstaande dinsdag 10 november 2020 gecastreerd.
Zodat ze rustig kunnen leven in de kudde, ook Stoppen we het voortplanten. Loslopende ezels zorgen voor ernstige auto-ongelukken maar ook extreme dierenleed.
De dag van de Noodmelding was de wond van Steff, minstens 4 maanden oud. Hij liep net als Starr los in een woonwijk, enkele kilometers van Pippi’s. Starr zijn wond was zelfs al 9 maanden oud. Hij had extreme doorligplekken op zijn lichaam, hij lag op een bouwterrein tussen bewoonde huizen.
 
Stel jezelf is voor hoeveel deze ezeltjes hebben geleden maandenlang, zonder pijnstilling of medische zorg! Terwijl mensen toekeken... zonder actie te ondernemen. Behalve de twee helden die de melding deden voor de ezeltjes.
Ook zijn de gedumpte honden: Lilly, Pablo, Bonita, Jake, Shakira en kat Billy aan de beurt. Ze worden gecastreerd/gesteriliseerd, krijgen de tweede vaccinatie, worden gechipt en het gebit zal worden gereinigd. Nog even en straks zijn ze helemaal gezond zijn en klaar voor adoptie.
 
De kosten blijven knallen, want eind november komt Paardentandarts Eline Ferrari, speciaal uit Nederland overgevlogen om onder andere onze 7 stichting paarden en 7 ezeltjes te behandelen, aan het gebit. Voor de meeste dieren zal het de eerste keer worden en dus extra veel werk.
 
Deze zorg aan de opvangdieren is onmisbaar! We komen op een enorme, voor ons onoverzienbare geschatte totaalprijs uit van 5300 gulden: €2500,-
 
ALLEEN met jullie hulp kunnen wij deze zorg bieden, samen sterk!
 
Dieren in nood krijgen een tweede kans bij Pippi’s, Help onze Stichting via:
 
Een tikkie voor een prikkie €2,20:
Alle beetjes helpen €12,20
Samen sterk 2020 uit met €20,20
Help ons knallen €120,00
Jouw 2020 bijdrage is goud waard met €2020,00

 

Hoe kan je ons helpen?

Doneer

Doneer eenmalig of word Baasje op Afstand. Ook bedrijven kunnen ons helpen, hier kan je daar meer over lezen.

Cadeaubon zwemwandeling

Koop nu alvast een cadeaubon voor een zwemwandeling

Deel onze website / social media kanalen

Deel onze website / social media kanalen met zo veel mogelijk mensen! Zo krijgt de stichting meer bekendheid.