Coronacrisis

Pippi's Opvang is een officiële stichting op Curaçao. De stichting vangt verwaarloosde, gedumpte, gehandicapte en mishandelde dieren op en is volledig afhankelijk van donaties en andere giften.

Daarbij hebben we een dierenpension om de kosten van de opvang dieren enigszins te dekken. Door de Covid-19 crisis hebben we nu geen inkomsten meer van het dierenpension. Alle reserveringen zijn geannuleerd en het pension is leeg. Daarbij deden we zwemwandelingen met de paarden en ezels waar toeristen voor een klein bedrag aan konden deelnemen. Helaas zijn deze nu ook allemaal afgezegd. Hierdoor hebben we alle financiële hulp hard nodig om rond te kunnen komen!!

Alleen aan voer en drinkwater gaat er maandelijks al meer dan €4000,- doorheen. En daar komen dan nog veel extra kosten bij, denk aan hoge dierenartskosten...

Wij hopen dat we kunnen rekenen op uw hulp zodat we met z'n allen deze crisis doorkomen! Hier onder leest u manieren om ons door de crisis heen te helpen. Elke euro gaat rechtstreeks naar de dieren!

Alvast ontzettend bedankt!


Hoe kan je ons helpen?

Doneer

Doneer eenmalig of word baasje op afstand. Ook bedrijven kunnen ons helpen, hier kan je daar meer over lezen.

Cadeaubon zwemwandeling

Koop nu alvast een cadeaubon voor een zwemwandeling. We hebben nu een speciale aanbieding voor 2 personen!

Deel onze website / social media kanalen

Deel onze website / social media kanalen met zo veel mogelijk mensen! Zo krijgt de stichting meer bekendheid.