Pantera


April 2023

 

Ook Pantera mocht vandaag model spelen voor de fotograaf! Is ze niet knap? Ze zoekt nog een forever home, kan jij haar grootste wens laten uitkomen?


18 februari 2023 

Pantera is inmiddels al weer een tijdje op de opvang. Ze doet het supergoed en is helemaal uit haar schulp gekropen. Ze luistert goed en kan goed samen met andere honden. Ook is ze dol op aandacht en speelt ze het liefst de hele dag door. Daarom is het fijn als ze samen met een ander hondje kan wonen, of in een gezin met veel aandacht en liefde. 

 

 

 

 


29-01-2021

 

Vandaag kwam de dierenarts langs voor een gebitsbehandeling van verschillende honden. Ook Pantera was aan de beurt. Tandplak en zelfs tandsteen werd verwijderd. Ook werd het vervelende bultje die je kan zien op de foto verwijderd. Ze kan er voorlopig weer even tegenaan!


30-01-2020

 

Vandaag zijn Pantera en Cola naar de dierenarts geweest voor een sterilisatie, chip en vaccinatie 

Pantera haar baarmoeder zat vastgegroeid aan haar aorta. We hebben geen risico genomen en daarom een klein gedeelte van de baarmoeder laten zitten. Ze kreeg ook een chip.


November 2019

Goed nieuws voor Pantera! Ze is hartworm vrij. Ook heeft ze karpatten/tekenziekte overwonnen, haar bloedwaarden zijn goed! Ze heeft haar vaccinaties gehad en is ruim 12 kilo aangekomen. Lopen aan de riem gaat perfect en ze is heel sociaal naar andere honden. Binnenkort gaan we Pantera laten steriliseren en chippen, dan is ze helemaal klaar voor adoptie!!

Pantera is een hele lieve hond, erg sociaal. Klein nadeel: een goed omheinde tuin is belangrijk. Pantera is namelijk een hond met apenbloed en houdt van klimmen en klauteren.  Ze is de ideale hond voor een actieve baas, die het leuk vind om sport en spel te doen met haar. Ze wil ook heel graag bij je zijn. We zoeken daarom een huisje waar ze niet veel alleen hoeft te zijn en waar ze iemand heeft die lekker actief met haar aan de slag wil. 

Pantera is erg sociaal naar andere honden en zal het dan ook erg leuk vinden om samen te wonen met een andere viervoeter.    Deze hond kan haar ook goed helpen in de socialisatie (evt. in Nederland). Ze kan niet samen met katten.


18-10-2019

 

Pantera werkt goed aan haar herstel, hahaha!

Helaas moet ze nog door voor een tweede ronde Doxycycline voor de karpattenziekte. Ze kreeg al wel haar eerste vaccinatie. Zodra ze is genezen van de karpattenziekte, kan ze gesteriliseerd en gechipt worden.


September  2019

 

Pantera is een middelgrote hond en geboren op +/- 01-01-2016. Toen ze sterk genoeg was, hebben we haar kennis laten maken met andere honden. Dit vond ze erg leuk, ze woont samen met Lucas en Romina. 


September 2019

 

Vandaag vonden we een hond langs de weg. Ze was meer dood dan levend toen wij haar vonden. We hebben haar Pantera genoemd. Ze had ontzettend veel karpatten (teken) en was erg vermagerd. Eenmaal aangekomen bij ons op de opvang heeft ze een lekkere bak met brokjes en een bak vers water gekregen. Uitrusten was ook hard nodig, zodat ze kon herstellen van het leven op straat.

In deze video's kun je zien hoe Pantera er aan toe was toen ze binnenkwam op de opvang.

 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.