Huishonden

Deze honden wonen bij Tamara in huis.  Hieronder stellen we ze graag aan je voor:


Tommy

Tommy, de trouwe viervoeter van Tamara, betekent veel voor onze stichting. Geboren op 21 september 2012, groeide hij op tot een prachtige en energieke waakhond. Als de allereerste hond van Tamara heeft Tommy een speciale plaats in ons hart veroverd. Zijn toewijding en levendige persoonlijkheid maken hem geliefd bij ons allemaal. Tommy vertegenwoordigt niet alleen de start van ons avontuur, maar ook de kracht van de band tussen mens en dier. Zijn aanwezigheid herinnert ons eraan waar we voor staan en versterkt onze toewijding aan het welzijn van alle dieren die we koesteren en beschermen.

 


Bowie

Bowie, geboren op 29 oktober 2017, is een bijzondere hond met een speciaal verhaal. Vanaf zijn geboorte kampte hij met een zenuwbeschadiging die zijn achterbeentjes beïnvloedde, waardoor hij moeite had om ze goed te gebruiken. Dit maakte het voor hem moeilijk om bij zijn moeder te drinken en de zorg te krijgen die hij nodig had. Gelukkig kwam Bowie in de zorgzame handen van Tamara terecht.

Tamara nam Bowie onder haar hoede en voedde hem met de fles op, waardoor hij de zorg kreeg die hij nodig had om te gedijen. Haar toewijding en liefde waren essentieel voor zijn groei en ontwikkeling. Ondanks zijn uitdagingen bloeide Bowie op tot een liefdevolle en levendige metgezel, dankzij de onvoorwaardelijke zorg van Tamara.

Bowie's verhaal is een inspiratiebron voor ons allemaal, en hij herinnert ons eraan dat liefde en toewijding het verschil kunnen maken in het leven van een dier. Zijn kracht en veerkracht zijn een bron van hoop en inspiratie voor ons allemaal.

 


Eefje

Toen Eefje voor het eerst bij ons kwam, was ze in een erbarmelijke toestand. Ze was kaal, ondervoed en leed aan verschillende gezondheidsproblemen. Haar fragiele gesteldheid getuigde van een leven vol ontberingen en verwaarlozing. Ondanks haar zware verleden, straalt Eefje een onmiskenbare veerkracht uit.

Na een periode van adoptie vond Eefje haar weg terug naar ons, waar ze nu een permanente thuis heeft gevonden bij Tamara. Als een eenkennig hondje heeft Eefje veel meegemaakt, en haar verleden heeft diepe sporen achtergelaten. Maar onder de liefdevolle zorg van Tamara heeft Eefje langzaam maar zeker haar vertrouwen teruggevonden.

Eefje is niet zomaar een hond; ze is een symbool van doorzettingsvermogen en hoop. Haar onverzettelijke geest en vastberadenheid om te gedijen ondanks alle tegenslagen inspireren ons allemaal. Door haar aanwezigheid herinnert Eefje ons eraan dat zelfs in de donkerste tijden, liefde en zorg de kracht hebben om levens te veranderen.

 


Pepper 

In januari 2015 werd Pepper, samen met haar vijf pups, van de straat gehaald door Tamara. Pepper was een schuw hondje, getekend door haar leven op straat en de uitdagingen die ze had doorstaan. Ondanks haar terughoudendheid bloeide Pepper op onder de zorgzame handen van Tamara.

Pepper vond bij Tamara niet alleen een veilig onderkomen, maar ook een liefdevolle thuis voor de rest van haar leven. Onder de zorgzame begeleiding van Tamara groeide Pepper uit tot een zelfverzekerd en geliefd lid van onze opvangfamilie.

Pepper's verhaal is een testament van hoop en veerkracht. Het laat zien hoe liefde en toewijding levens kunnen transformeren, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Als een blijvend symbool van doorzettingsvermogen herinnert Pepper ons eraan dat elk dier, ongeacht hun verleden, de kans verdient om geliefd en verzorgd te worden.

 


La Fiera

La Fiera, een dappere strijder, vond haar weg naar Pippi's Opvang toen ze nog maar een heel kleine puppy was. Ondanks haar jeugdige leeftijd van slechts 12 weken, woog ze nauwelijks 400 gram. Haar komst naar ons opvangcentrum bracht nieuwe hoop en kansen voor dit kleine wezentje.

Geschat op slechts 11 februari 2020 geboren, heeft La Fiera al veel meegemaakt in haar korte leven. Maar met de liefdevolle zorg en toewijding van ons team begon ze aan een reis van herstel en groei. La Fiera vertegenwoordigt de onbreekbare veerkracht van dieren, ongeacht hun omstandigheden.

Als een levendig symbool van hoop en vastberadenheid herinnert La Fiera ons eraan dat elke kleine overwinning de moeite waard is en dat liefde en zorg de kracht hebben om levens te transformeren. We zijn trots om La Fiera deel uit te laten maken van onze opvangfamilie en kijken uit naar de prachtige toekomst die voor haar ligt.