Bas is geadopteerd! 

Hoe gaat het nu met Bas? 

30-01-2021, 

Bas mee op vakantie!

Hij is echt helemaal in zijn element op het strand! Echt opvallend!

Hier kunnen wij bij Pippi's  alleen maar van genieten! Een gelukkig Westpointer. Hij heeft onwijs gestreden voor zijn leven, ik zie hem nog liggen aan het het infuus voor het dyaliseren van zijn nieren.

Nu op vakantie in alle luxe. Deze goede berichten verzachten de heftige beelden op mijn netvlies, van al het Dierenleed wat ik heb gezien. 

Bas, zal ik nooit meer vergeten! Boss (Nierfalen) en James (kwaadaardige tumoren) hebben de strijd niet overleefd en zijn beide de regenbrug overgegaan met veel verdriet hebben wij afscheid genomen.

Bas geniet nu op aarde voor alle drie de Hato honden

Het verhaal van Bas 

Bas is een middel grote hond en geboren in 2015. Hij is gevonden bij Hato, het vliegveld en had ernstige karpattenziekte. Helaas heeft hij hier nierfalen aan over gehouden en krijgt hij nu speciaal voer. 

Ook heeft Bas een gebroken schouder die niet meer te herstellen is. Hij red zichzelf hier prima mee en loopt mee op zijn eigen tempo. 

Als je het hebt over de knuffelbeer van de opvang dan praat je over Bas. Hij vindt het heerlijk om te kroelen en knuffelen. Hij laat zich dan ook graag voor je voeten vallen zodat je zijn buik kan aaien. Hij is altijd heerlijk bij je in de buurt voor een kriebel.

Let op! Normaliter plaatsen wij alleen volledig gezonde honden. Voor Bas maken wij een uitzondering, mede omdat Bas ontzettend houdt van knuffelen en aandacht. Dit maakt dat wij de keuze maken dat hij wel beschikbaar is voor adoptie met zijn medische verhaal. Bas heeft door ernstige karpattenziekte nierfalen opgelopen. Hiervoor heeft hij speciaal voer. Ook zul je met een hond met nierfalen misschien vaker naar de dierenarts moeten. Een nieuw baasje moet zich dit goed realiseren en voor kiezen. Er kunnen onvoorziene kosten opspelen waar je van te voren goed over nagedacht moet hebben. 


Lees binnenkort meer over hoe het gaat met Bas en houd onze website in de gaten!