Benji

Hoi! Ik ben Benji, een kruising tussen een Doberman en een Westpointer, en dit is mijn verhaal.

In 2017, toen ik nog maar een kleine pup was, liep ik midden op de weg bij Playa Canoa, vlakbij de Wasserij Korsow. Ik had geen idee waar ik heen ging, maar ik herinner me nog goed hoe groot de wereld leek en hoe spannend alles was. Mijn oren waren enorm groot voor mijn kleine lijfje en stonden vrolijk overeind.

Toen gebeurde er iets bijzonders. Een vrouw zag mij op de weg lopen en besloot om mij mee naar huis te nemen. Ik weet nog dat ik me meteen veilig voelde toen ze me oppakte. Bij haar thuis leerde ik wat het betekent om geliefd te zijn en een familie te hebben.

Helaas bracht het leven soms ook uitdagingen met zich mee. Kort nadat ik bij Pippi’s kwam wonen, raakte ik besmet met een schimmel. Eefje, een andere pup die bij ons was gekomen, had het virus verspreid. Ik moest vaak in bad om te voorkomen dat de schimmel zich verder zou verspreiden. In het begin vond ik het niet zo leuk om steeds in bad te gaan, maar uiteindelijk begon ik het water geweldig leuk te vinden.

Het leven nam een nieuwe wending toen Roos, een stagiaire, mij meenam naar Rockanje. Roos was heel lief voor me en zorgde ervoor dat ik me snel thuis voelde op mijn nieuwe plek. Dankzij haar zorg en aandacht voelde ik me weer helemaal beter en gezond.

Na een tijdje in Rockanje te hebben gewoond, werd ik herplaatst bij een nieuw gezin. Ik had het geluk om opnieuw een liefdevol thuis te vinden waar ik kon spelen, rennen en vooral veel knuffelen. Mijn nieuwe familie hield net zo veel van mij als Tamara en Roos dat deden, en ik voelde me eindelijk compleet.

Hoewel mijn reis begon op een drukke weg op Curaçao, bracht het me naar de meest bijzondere plekken en de liefste mensen. Ik zal altijd dankbaar zijn voor Tamara, Roos en mijn nieuwe familie die ervoor zorgden dat ik een gelukkig en gezond leven kon leiden.

Dat is mijn verhaal, en ik ben blij dat ik het met jullie kon delen.

Met veel liefde,
Benji