Chain (Chica)


21-3-2024

De eigenaren van Chain hebben haar Chica genoemd, het gaat geweldig met haar en ze zijn erg  dankbaar voor je geweldige werk bij het redden van Chain, ze is een lieverd en en ze genieten enorm van haar.


April 2023

 

Vandaag mocht Chain op de foto bij de fotograaf. Wat is ze uitgegroeid tot een prachtige hond! Heb jij een gouden mandje klaarstaan voor ons fotomodel?


13-04-2023

 

Deze vrolijke spring-in-'t-veld zoekt nog steeds naar haar gouden mandje... We hebben haar vertrouwen gewonnen en nu zoekt ze iemand die voor altijd voor haar wil zorgen en samen met haar avonturen wil beleven!


20-01-2023

 

Chain is vandaag gesteriliseerd!

Ze is klaar voor adoptie!  Chain is een teefje, heel speels en met veel energie. Door haar verleden als kettingpup is ze wat voorzichtig naar onbekende mensen maar met een beetje geduld is ze een onwijs knuffeldier!


23-01-2023

 

Chain was vandaag lekker aan het stoeien met Rikkie!


11-10-2022

 

Chain, de voormalig kettingpup gaat ontzettend goed! Ze is goed aangekomen. Inmiddels gevaccineerd en bloedcheck gedaan. Alles is helemaal onder controle!


september 2022

 

Chain begint langzaam aan te sterken!  Ze krijgt elke dag lekker te eten, drinken en een flinke dosis liefde. Je wordt toch spontaan verliefd op haar vrolijke en dankbare koppie? 


16-09-2022

 

Deze lieve puppy liep met een ketting om haar nek langs de weg. Deze arme schat werd waarschijnlijk aan een ketting gehouden en was flink verhongerd. Gelukkig brak de ketting en is ze nu in veilige handen bij Pippi's!

Ze kreeg de naam Chain, vernoemd naar het nummer The Chain - Fleetwood Mac.  


Naam Chain
Geslacht Teef
Ras Westpointer
Geboortedatum Geschat april 2022
Op de opvang sinds September 2022
Karakter Heel vrolijke pup, nog wel verlegen
Kan mee aan de riem We werken eraan
Adoptie We beginnen op kort termijn met vaccineren
Gewicht Nu 10 kilo, na groei geschat op 20 kilo
Maatje Dubu
Verblijfplaats Curaçao, Pippi's opvang