Gina

10 maart 2021 

Eefje verraste ons met een super emotionele video. 
Het feit dat deze datum in haar geheugen staat gestempeld, zegt meer dan genoeg over de avond dat wij Gina hebben gevonden. 
Gina lag in totale shock in onze armen. Het auto ongeluk was heftig! Wij zelf waren diep geschokt door het Dierenleed want op onze netvliezen was komen te staan!  Arme pup, aangereden en voor dood langs de weg achtergelaten. Het was een behoorlijke domper op onze avond uit! Haaks daar tegenover ben ik Super Dankbaar dat op precies het juiste moment daar waren om Gina te helpen. 

Ze leeft nu een heel gelukkig bestaan, vlakbij Pippi's in een veilige tuin met Pippa en 2 andere hondenvriendin, bij een mega liefdevol baasje! 

4 Januari 2021

 

Gina en Pippi zijn geadopteerd! Ze vertrekken vandaag naar hun For-ever home. Wat een feestelijke dag en een fantastisch nieuwjaar. 

Gina is gevonden tijdens een avondje uit in een pizza restaurant met de stagiaires Eefje en Nadieh en een aantal vrijwilligers. Toen we in het donker naar huis reden, lag er een pup voor dood langs de weg. Tamara besloot te stoppen. Daar lag onze puber van een paar maanden oud aangereden door een auto. Het was ontzettend heftig om te zien, haar hele borst was opengescheurd tot het bot.. Haar evenwichtsorgaan was zichtbaar beschadigd, ze kon haar ogen niet stil houden die gingen ongecontroleerd van links naar rechts. De dierenarts  werd met lichtelijk protest uit zijn bed gebeld, dankbaar dat hij toch wilde komen voor Gina! Wij waren totaal in shock. Het zag er zorgelijk uit maar toch had de arts hoop voor Gina. Hij heeft de wond diezelfde avond schoongespoeld en dicht geniet.  Een paar dagen later is de dode huid weggeknipt met een plaatselijke verdoving en de wond opnieuw gereinigd. Ze was te zwak voor een operatie.! Na veel rust, antibiotica, pijnstillers, zorg en liefde, is ze weer helemaal hersteld. Na een aantal dagen liep ze wonder boven wonder rond, gammel maar ze liep. Stagiaire Eefje was zo ontzettend lief voor Gina, er werd dag en nacht over haar gewaakt en met de hand stukjes gekookte kip gevoerd. Na enkele weken besloot Gina spullen te gaan verzamelen onder bed, zo schattig denk daarbij aan zelf gevonden: touwtjes, papier en alles wat ze kon vinden op het voorterrein en de studio was ze vrij mocht rondlopen! Ze is super lief en heeft een heel zacht karakter. Gina was dol op de puppy's: Paco, Safira en Chica en speelde graag met ze in de tuin. Inmiddels wonen haar vriendjes alle drie in Nederland en zijn succesvol herplaatst. Gina is nog wat verlegen en afwachtend richting mensen maar met geduld zal ze steeds socialer worden en uiteindelijk een band kunnen opbouwen op basis van vertrouwen bij een nieuwe eigenaar. Ervaring en geduld is wel gewenst bij de adoptie want dit hondje zal opgeleid moeten worden in baby steps 


Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.