Mats

Het verhaal van Mats

Mats middelgrote hond en geboren op 13-04-2018. Mats is als pup binnen gekomen op de opvang nadat hij bij de sint Joris baai was gedumpt met zijn broertjes en zusjes. Mats is opgegroeid van een kleine pup naar een lieve sociale hond die heel erg van knuffelen houdt. Hij laat zich dan ook graag in je schoot vallen zodat je heerlijk zijn buik kan kriebelen. 

Tijdens het schoonmaken wil hij nog wel eens speels je stoffer van stoffer en blik pakken om trots mee rond te lopen. Hij wil graag helpen en vindt het ook prima als je hem weer pakt zodat je verder kan schoonmaken. Mats is erg sociaal met andere honden en is met veel honden op de opvang vrienden. Vreemde honden bekijkt hij eerst op een afstand en komt steeds een stapje dichterbij. Mats is erg actief en houdt ervan om met zijn baas bezig te zijn. 

We zien mats graag bij iemand die veel thuis is zodat hij veel knuffels kan ontvangen. Knuffelen is naast wandelen de grootste hobby van Mats. Hij kan bij ons al goed mee lopen aan een riem en is gewend aan het tuig. Ook heeft mats bij ons al losgelopen en luistert dan goed. Loslopen zal in Nederland pas na gewenning en training kunnen. 

Mats zijn broer Scott verblijft ook bij ons op de opvang. Neem gerust een kijkje bij zijn eigen pagina! 

Donny, Nova, Liv, Mats en Scot zijn gedumpt bij Sint-Joris. Te zien op ons YouTube kanaal: 


Hoe gaat het nu met Mats?

Lees binnenkort meer over hoe het gaat met Mats en houd onze website in de gaten!