Fenna

Fenna is op 21 maart 2022 overleden.

 

Fenna was het eerste rescuehondje van Tamara. Naar schatting komt ze uit het begin van 2011. Ze is gevonden tussen een berg afval en had daar uit de zakken gegeten. Hierbij had ze ook veel van de zak zelf binnen gekregen, wat er in de eerste weken dat ze bij Tamara was uit is gekomen. Ze had een geslachtsziekte die honden op elkaar over kunnen brengen. Dit is eigenlijk een soort hondenkanker. Hier heeft ze chemokuren voor gehad en is er weer bovenop gekomen. Ook had Fenna hartworm en twee soorten karpatten(teken) ziekten. Het hele rescue bonuspakket bij elkaar dus! Fenna was voor Tamara de motivatie om te beginnen met de rescue. 

 

Doordat Fenna al ouder was kwamen daar ook ouderdomskwaaltjes bij kijken. Fenna begon erg te hoesten, had last van haar oogje en kreeg medicatie tegen de artrose. Doordat ze een huishond was kon ze goed in de gaten gehouden worden en ze kreeg veel knuffels en liefde in de laatste periode.  

 

Ze blijft voor eens en altijd een Pippi. 

 Ben je niet in de gelegenheid om een van onze honden een gouden mandje te bieden maar wil je wel helpen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om op afstand een hond te adopteren.